Dagens fidus: Kongeklubbens kaptajn kommer på måltavlen

Kamp: Girona – Real Madrid
Fidusen: Sergio Ramos scorer i kampen
Units: Én ud af fem

Odds: 5,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

For en uges tid siden mødtes Real Madrid og Girona på Santiago Bernabéu Stadium i den første af to Copa del Rey-kvartfinaler. Kongeklubben endte med at vinde 4-2, og det var blandt andet på grund af en brandvarm Sergio Ramos. I første halvleg scorede han således fra 11-meter-pletten, mens han headede kuglen i kassen efter 77 minutter og blev dobbelt målscorer. Umiddelbart kunne vi sagtens se et lignende scenarie udspille sig i det omvendte opgør på Estadi Montilivi.

Kaptajnen skal vise vejen

Værterne har mere end svært ved at komme ud af deres negative spiral fyldt med dårlige resultater. Rent faktisk har de ikke prøvet at smage sejrens sødme siden den 5. december. Her lykkedes det dem at vinde med 2-1 over Deportivo Alavés på eget græs i den spanske pokalturnering. Siden da har de tabt til Athletic Bilbao, Sevilla FC, Real Betis, Real Madrid og FC Barcelona, mens det er blevet til uafgjorte opgør med Getafe CF, Levante UD, Alavés og to gange Atlético Madrid. De leder altså med lys og lygte efter en succesoplevelse, men vi tror simpelthen ikke på, at de finder den i aften.

Gæsterne ligner nemlig et mandskab som er ved at finde tilbage til fordums styrke. Fem ud deres seneste seks kampe er nemlig endt med sejre og deres eneste nederlag var et ubetydeligt et af slagsen mod CD Leganés i et Copa del Rey-returopgør. En af hovedårsagerne til at kongeklubben er kommet tilbage på sporet er blandt andet en storspillende Sergio Ramos. Den spanske forsvarsstyrmand har således scoret fire gange i sine seneste otte opgør, og der er ikke den store tvivl om, at han er vital spiller for Santiago Solari. Derfor kunne vi også sagtens forestille os, at han får lov til at starte inde i aften. Får vi ret i den antagelse, så burde han også kunne komme på måltavlen. Et frækt bud kunne være at han netter fra straffesparkspletten.

Derfor er dagens fidus, at Sergio Ramos scorer i kampen til odds 5,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin