Dagens fidus: Endnu en fuldtræffer fra Nicolas Pépé

Kamp: Lille – Nice
Fidusen: Nicolas Pépé scorer i kampen
Units: Fem ud af fem

Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i den franske Ligue 1, når Lille hjemme på Stade Pierre-Mauroy i Villeneuve d’Ascq byder Nice op til dans. Hjemmeholdet er placeret på andenpladsen og har vundet deres seneste tre opgør i træk. Udeholdet ligger nummer syv, men der er kun et par point op til Saint-Étienne på fjerdepladsen. Vi hælder mest til en hjemmesejr, og hvis det ender sådan, burde matchvinderen blive Nicolas Pépé. Han har således allerede noteret sig for 15 sæsonmål.

Pépé skyder Nice i stykker

Værterne er inde i en yderst solid sejrsstime. Ser man på samtlige turneringer er det blevet til fem vunde kampe på stribe. Det hele startede da de slog Sochaux med 1-0 på eget græs den 7. januar på en scoring af Luiz Araújo. Fire dage senere tog de en tur til Caen og kunne rejse hjem med en 1-3-sejr i bagagen. Nicolas Pépé kom på tavlen allerede inden der var spillet ti minutter. Hjemme mod Amiens en uge efter vandt de med 2-1, hvilket blev fulgt op af en 0-1-sejr over Sete i pokalen fire dage senere. For en uge siden var det så Marseille som måtte se sig slået med 1-2 af Lille. Nicolas Pépé stod i øvrigt for begge scoringer.

Gæsterne har ikke tabt siden den 6. januar, hvor de fik bøllebank af Toulouse på fremmed græs. Siden da har de slået Bordeaux og Nîmes samt spillet uafgjort med Reims og Monaco. Der kan dog ikke være den store tvivl om, hvorfor de er underdogs i dette opgør. De er nemlig ikke særlig godt kørende på fremmed græs, hvor de ikke har smagt sejrens sødme i dette kalenderår. Rent faktisk skal vi helt tilbage til den 10. november for at finde deres seneste udesejr.

Efter vores bedste overbevisning så ender hjemmeholdet med at trække det længste strå i denne duel. Nicolas Pépé er det absolut bedste bud på en matchvinder, så vi smider en skilling efter, at han får netmaskerne til at blafre mod Nice.

Derfor er dagens fidus, at Nicolas Pépé scorer i kampen til odds 2,20 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin