Dagens fidus: Det er nu eller aldrig for Unai Emery

Kamp: Huddersfield – Arsenal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Danskerkolonien Huddersfield har gang i en fuldstændig forfærdelig sæson, hvor de ligger placeret på sidstepladsen i Premier League og efterhånden har udspillet samtlige chancer for overlevelse. Nu skal de så duellere mod Arsenal på Kirklees Stadium, og det bliver bestemt ikke nogen nem opgave for dem. Også selvom Unai Emery og co. har været totalt elendige på fremmed græs igennem længere tid. De to mest oplagte bud på en eventuel matchvinder må selvfølgelig være enten Pierre-Emerick Aubameyang eller Alexandre Lacazette.

Nu skal udebanekomplekset brydes

The Terriers har ikke smagt sejrens sødme siden den 25. november. Her formåede de at besejre Wolves med 0-2 på Molineux. Siden da har de tabt til både Brighton & Hove Albion, Bournemouth, Arsenal, Newcastle, Southampton, Manchester United, Fulham, Burnley, Bristol City, Manchester City, Everton og Chelsea. Deres eneste point de sidste mange måneder kom den 12. januar, hvor det lykkedes dem at spille 0-0 med Cardiff City i Wales. Der er dog ikke den store tvivl om, at de må indstille sig på en tilværelse i EFL Championship næste sæson, da der simpelthen skal et mindre mirakel til, før de er i stand til at komme op over den faretruende nedrykningsstreg igen.

The Gunners er ligaens næstbedste hjemmehold, da de har vundet ti, spillet to uafgjort og blot tabt en enkelt med en samlet målscore på 28-11. Det er derimod en helt anden historie, når det kommer til deres præstationer på fremmed græs. Her er det blot blevet til 15 point ud af 36 mulige, som de har skrabet sammen via fire sejre, tre pointdelinger og fem nederlag med en samlet målscore på 23-25. Der skal altså snart andre boller på suppen for Unai Emery og co., når det kommer til at spille væk fra Emirates Stadium. De har således ikke vundet en udekamp i ligaen siden den 25. november. Her blev det til en 1-2-sejr over Eddie Howe og The Cherries.

Vi kunne sagtens se dem bryde denne negative spiral mod bundproppen. Særligt fordi at deres gabonesiske goalgetter og franske forward har scoret 24 mål i Premier League tilsammen. Denne drabelige duo kunne sagtens gøre ondt på Jonas Lössl.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin