Officielt klublogo for SL Benfica

Dagens fidus: Santa Clara løber ind i endnu et hjemmebanenederlag

Kamp: Santa Clara – Benfica
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fem ud af fem

Odds: 1,42 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Santa Clara har kæmpe problemer hjemme på Estádio de São Miguel i Ponta Delgada, hvor de har tabt intet mindre end fem gange på stribe med en samlet målscore på 6-11. Deres trofaste fans vil altså gerne snart se en sejr på stadion, men de skal nok ikke regne med, at det bliver i aften. Benfica er nemlig ganske godt kørende med fire sejre ud af fem mulige i ligaen. Derudover er de pisket til sejr for at følge med både Braga og FC Porto i toppen af tabellen.

Santa Clara er skidt kørende på eget græs

Værterne ligger og roder rundt midt i tabellen på en niendeplads med 21 point efter 16 kampe. Seks sejre, tre pointdelinger og syv nederlag med en samlet målscore på 26-25 er det blevet til indtil videre. Deres klart største problem er de manglende resultater på eget græs, hvor det blot er blevet til to sejre ud af otte mulige. Derudover har de spillet en enkelt uafgjort og tabt fem gange med en samlet målscore på 14-17. Der er altså ikke den store tvivl om, at der er masser af plads til forbedringer. Særligt når de spiller foran deres trofaste fans, hvor det har været skuffende igennem længere tid.

Gæsterne må siges at være en hel del bedre kørende, da de er placeret på tredjepladsen i ligaen med 35 point. De har vundet elleve, spillet to uafgjort og tabt tre med en samlet målscore på 35-17. Særligt på fremmed græs gør de det ganske godt, da det er blevet til fem sejre, en enkelt pointdeling og to nederlag. Det er rent faktisk kun førerholdet fra FC Porto som har en bedre udebanestatistik. Deres topscorere er Jonas Gonçalves Oliveira og Haris Seferović. De har begge to noteret sig for seks fuldtræffere i ligaen.

Disse to mandskaber har ikke mødt hinanden siden 2012, hvor Benfica endte med at vinde 2-0 på scoringer af Nélson Oliveira og Axel Witsel. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis vi får mere af samme skuffe i aften.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,42 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin