Jyske Bank Boxen i Herning set udefra

Dagens fidus: Masser af kasser mellem Danmark og Chile

Kamp: Danmark – Chile (VM i håndbold)
Fidusen: Over 55,5 mål i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften starter VM i herrehåndbold endelig! Det betyder selvfølgelig, at de danske drenge skal krydse klinger med chilenerne klokken 20:15. Det foregår naturligvis på hjemmebane i Herning, hvor Jyske Bank Boxen ligger. Umiddelbart kunne vi sagtens forestille os, at det bliver et målrigt opgør. Mikkel Hansen og co. laver således uhyre under 30 scoringer, når de spiller. Sidst Danmark og Chile stødte sammen i en slutrunde var for seks år siden ved VM. Her endte det med en dansk sejr på intet mindre end 43-24. Der bliver nok ikke scoret lige så mange mål i aften, men der kunne godt komme omkring 60.

Det lugter lidt af en målfest

Danskerne fik ikke lige frem den bedst tænkelig start på slutrunden i søndags, hvor de tabte med 25-28 til Ungarn i den sidste testkamp. Der er dog ikke den helt store grund til bekymring, da Mikkel Hansen og co. tre dage forinden havde banket ungarnerne med 33-19. I øvrigt var der også comeback til Niklas Landin mellem stængerne, da han har siddet ude med en skade i et stykke tid. Der var altså også god grund til optimisme på trods af nederlaget.

Chilenerne har ikke været i aktion siden de deltog ved Pan American Championships for godt og vel et halvt års tid siden. Her lykkedes dem at besejre både Puerto Rico, Guatemala og Peru, inden de blev slået af Argentina og Brasilien. I kampen om tredjepladsen mødte de Grønland og efter 31-31 i ordinær spilletid, så trak Chile det længste strå med en 39-36-sejr efter forlænget spilletid. Der er dog ingen af de førnævnte modstandere som er i nærheden af Danmarks niveau, så de kan sagtens komme til at få det yderst svært i aften.

Vi føler os rimelig overbeviste om, at danskerne burde lave omkring 36 scoringer. Det betyder altså, at chilenerne blot skal få netmaskerne til at blafre tyve gange, før at dagens fidus kommer til at gå hjem og sikre os en pæn profit.

Derfor er dagens fidus, at der kommer over 55,5 mål i kampen til odds 1,87 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin