Dagens fidus: Arsenals gabonesiske goalgetter garner igen

Kamp: West Ham – Arsenal
Fidusen: Pierre-Emerick Aubameyang scorer i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

West Ham og Arsenal krydser klinger i et vaskeægte London-derby på Olympic Stadium klokken 13:30. Når netop disse to mandskaber mødes, så plejer der at blive scoret en hel del mål. Den tendens kunne vi sagtens se fortsætte lidt endnu. Særligt fordi udeholdets Pierre-Emerick Aubameyang har gang i en rigtig god sæson. Ham og Harry Kane ligger nemlig nummer ét på topscorerlisten med fjorten fuldtræffere hver. Efter vores bedste overbevisning så noterer den gabonesiske goalgetter sig for sin ligascoring nummer femten i dette opgør.

Den gabonesiske goalgetter garner igen

The Hammers har fået kæmpet sig helt op på en tiendeplads i tabellen efter deres mildest talt horrible sæsonstart. De har vundet otte, spillet fire uafgjort og tabt ni med en samlet målscore på 29-32 indtil videre. Det er dog ikke blevet til en sejr i ligaen siden den 27. december, hvor de formåede at besejre Southampton med 1-2 på St Mary’s Stadium, selvom de kom bagud 1-0 kort inde i anden halvleg på et mål af Nathan Redmond. Den brandvarme brasilianer Felipe Anderson noterede sig i øvrigt for begge West Ham-scoringer i den kamp.

The Gunners prøver med næb og klør at bide sig fast i top fire, men det bliver bestemt ikke nogen nem opgave for dem. Der er således seks mandskaber om buddet. Manchester City, Liverpool og Tottenham Hotspur kæmper en hård kamp og det engelske mesterskab, mens Chelsea, Arsenal og Manchester United med al sandsynlighed må tage til takke med de sekundære placeringer. Skal Unai Emery lykkedes med at kvalificere sig til Champions League, så skal der simpelthen også en sejr på bordet i dag. Hvis den mission lykkedes, så bliver det med stor sandsynlighed på grund af en fuldtræffer eller to fra den brandvarme bomber Pierre-Emerick Aubameyang.

Den gabonesiske goalgetter har garnet tre gange i sine sidste fire optrædener for klubben. Både mod Fulham, Brighton & Hove Albion og Burnley kom han på tavlen, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis det skulle lykkedes for ham igen i dag.

Derfor er dagens fidus, at Pierre-Emerick Aubameyang scorer i kampen til odds 1,80 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin