Dagens fidus: De danske mestre kører AaB over på MCH Arena

Kamp: FC Midtjylland – AaB 
Fidusen: Hjemmeholdet vinder første halvleg
Units: To ud af fem

Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AaB fik en kæmpe lussing forrige weekend, da de blev banket sønder og sammen med 0-3 på Aalborg Portland Park af Randers FC. Nu går turen så til MCH Arena i Herning, hvor de skal forsøge at få point ud af deres anstrengelser mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Umiddelbart har vi meget svært ved at se dem lykkedes med den mission, da den jyske hede bestemt ikke er et sted, som aalborgenserne plejer at få point med hjem fra. Rent faktisk skal vi helt tilbage til den 29. februar 2016 for at finde deres seneste uafgjorte opgør på dette stadion.

Pauseføring til midtjyderne

FCM kæmper en hård kamp med FC København om at vinde det danske mesterskab. Lige pt. er der tre point imellem de to mandskaber på første- og andenpladsen. Der er altså ikke plads til at smide point i aften, når de bolsjestribede nordjyder kommer på besøg. De burde da også kunne snuppe sejren og tage tre point. Historisk set har de således et rigtig godt tag på aalborgenserne i Herning. Fire sejre og en enkelt pointdeling med en samlet målscore på 12-2 er det blevet til i de sidste fem forsøg.

AaB har hentet langt størstedelen af deres point på fremmed græs i denne sæson. Rent faktisk er 20 ud af deres 28 point blevet hentet andre steder i Aalborg, men vi kan simpelthen ikke se dem fortsætte de fornemme takter på den jyske hede. Midtjyderne er simpelthen for stærke på eget græs samtidig med at de må undvære deres offensive omdrejningspunkt Lucas Andersen. Selvom Kasper Kusk til dels kan tage over, så er det stadig et stort tab for Jacob Friis.

Når dommeren fløjter til pause efter de første 45 minutter kunne vi sagtens se FC Midtjylland være foran med en enkelt pind. Efter vores bedste overbevisning bliver det Paul Onuachu som får netmaskerne til at blafre. Måske endda på et hovedstød efter en knivskarp standardsituation fra anfører Jakob Poulsen.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder første halvleg til odds 2,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin