Dagens fidus: Rennes får det svært mod Arsenal

Kamp: Rennes – Arsenal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Rennes og Arsenal mødes i 1/8-finalerne af Europa League på 6’eren klokken 18:55. Vi regner med, at de franske værter kommer til at få det svært mod de engelske gæster. Pierre-Emerick Aubameyang ligner et oplagt bud på en potentiel matchvinder. Efter vores bedste overbevisning så burde Unai Emery og co. trække det længste strå og rejse hjem til London med et fornuftigt udgangspunkt. Også selvom de skal møde Manchester United på Emirates Stadium i weekenden og derfor nok ikke stiller i stærkeste opstilling.

Unai Emery går efter sin fjerde EL-titel

Hjemmeholdet har gang i en ganske godkendt sæson. De har således spillet sig videre til semifinalerne af Coupe de France samt 1/8-finalerne af EL. Det går derimod ikke særlig godt i Ligue 1 for tiden, da de er faldet helt ned på en tiendeplads efter blot at have hentet syv point i deres seneste fem forsøg. Vi regner også med, at de kommer til at få det svært i aften, da deres modstandere simpelthen bare er et niveau eller to over dem, når man kigger på holdkortene.

Udeholdet fokuserer fuldt og fast på Premier League og Europa League. I den hjemlige liga kæmper de en hård kamp for at komme ind i top fire, og hvis den mission skulle mislykkedes, så kan de vinde EL og derved sikre sig kvalifikation til Champions League-gruppespillet i næste sæson. Unai Emery har da også for vane at vinde lige netop denne turnering, da det lykkedes ham tre gange i træk med Sevilla. Selvom der stadig er et par storhold tilbage i turneringen, må man uden tvivl betragte The Gunners som en forhåndsfavoritterne til at løfte trofæet i maj måned.

I vores optik så ender dette med en forholdsvis sikker sejr til de engelske gæst. Den gabonesiske goalgetter Pierre-Emerick Aubameyang kunne sagtens få netmaskerne til at blafre. Også selvom han var den store skurk mod Spurs i lørdags, hvor han misbrugte sit forsøg fra 11-meter-pletten i slutningen af Nordlondon-derbyet.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin