Officielt logo for Champions League

Dagens fidus: Kylian Mbappé straffer Manchester United på ny

Kamp: Paris SG – Manchester United
Fidusen: Kylian Mbappé scorer i kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Paris SG og Manchester United spillede for to uger siden et ekstremt underholdende opgør på Old Trafford. Hvis det bliver mere af samme skuffe på Parc des Princes, så får vi et offensivt festfyrværkeri af fodbold at se. Kylian Mbappé har været fyr og flamme det sidste stykke tid. Han har rent faktisk noteret sig for syv scoringer i sine sidste fem kampe. Vi kunne sagtens se ham få netmaskerne til at blafre mod de røde djævle i aften. Måske endda på et kontraangreb som i det omvendte opgør.

Kylian Mbappé er fyr og flamme for tiden

De franske værter buldrer bare derudaf i den hjemlige liga, hvor de ligger mere end lunt i svinget til at genvinde mesterskab. Det er således lykkedes dem at slå et hul på hele 17 point ned til Lille på andenpladsen. Der kan dog ikke være den store tvivl om, at det trofæ som de allerhelst vinde vinde er det med de store ører. Efter at have vundet med 0-2 i England burde det da heller ikke været noget stort problem at spille sig videre til kvartfinalerne. Særligt fordi deres modstandere er ekstremt hårdt ramt af skader og karantæner.

De engelske gæster kæmper en hård kamp for at slutte i top fire af Premier League. Det går da også ganske godt for tiden, da de har vundet fire ud af deres seneste fem opgør i ligaen, mens det sidste endte uafgjort. De kommer dog på en ekstrem svær mission i den franske hovedstad, når de skal vende et truende nederlag til et brugbart resultat. Umiddelbart har vi meget svært ved at se dem lykkedes med den mission. De mangler nemlig en masse spillere på grund af skader, mens også Paul Pogba må se på fra tribunerne efter at have fået et rødt kort.

Vores bedste bud på en potentiel matchvinder må uden tvivl være det franske stjerneskud Kylian Mbappé. Vi regner med, at han straffer Ole Gunnar Solskjær på en omstilling. Præcis det som i øvrigt skete på Drømmenes Teater for to uger siden.

Derfor er dagens fidus, at Kylian Mbappé scorer i kampen til odds 1,65 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin