Dagens fidus: Nu stopper Peter Sørensen og Hobros stime

Kamp: Hobro – FC Midtjylland 
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Units: To ud af fem

Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top, når Hobro tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland på DS Arena i aften klokken 19:00. Peter Sørensen har dog fået en fin start på tilværelsen i Himmerland. Han har således formået at skrabe fire point sammen i sine første to opgør. Her er det lykkedes ham at slå Esbjerg på eget græs samt spille uafgjort med AaB på fremmed græs. Kenneth Andersen smed for første gang i lang tid point hjemme på MCH Arena, da de spillede 3-3 med FC Nordsjælland. Det var dog noget af en bedrift, da de var bagud med 1-3 i pausen. Vi tror, at de midtjyske ulve kommer tilbage på sejrssporet i aften.

Evander eller Onuachu kommer på tavlen

Værterne har godt nok kun tabt en enkelt ud af deres sidste fire kamp, og det var den 16. februar mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park. Vi kan dog ikke rigtig forestille os, at de hiver en kanin op af hatten mod de danske mestre og får point ud af deres anstrengelser. Særligt fordi de kommer under et massivt pres på nærmest hver evig eneste defensiv standardsituation.

Gæsterne er lige pludselig tre point efter FC København i toppen af tabellen efter deres pointtab i mandags. Derfor kan der ikke være den store tvivl om, at de bliver nødt til at lægge pres på Ståle Solbakkens spillere ved at vinde dette opgør. Umiddelbart kan vi sagtens se dem lykkedes med den mission, da de har et par brandvarme spillere på holdkortet. Brasilianske Evander lavede to kasser i mandags, men Paul Onuachu allerede har noteret sig for 14 fuldtræffere i Superligaen. Begge kunne sagtens få netmaskerne til at blafre mod hobrogenserne.

Selvom det måske ikke bliver en overbevisende storsejr, så tror vi alligevel, at ulvene ender med at trække det længste strå på DS Arena. Efter de første 45 minutter burde deres brandvarme brasilianer eller deres tårnhøje targetman være kommet på tavlen og sørget for en føring.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder første halvleg til odds 1,91 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin