Officielt logo for Champions League

Dagens fidus: Farvel og tak til Ajax i Champions League

Kamp: Real Madrid – Ajax
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter at have vundet 1-2 i den hollandske hovedstad skal Real Madrid nu forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod Ajax. Kongeklubben har således tabt tre gange til FC Barcelona indenfor den seneste måneds tid, og det er langt fra godkendt for Santiago Solari. Vi føler os rimelig overbeviste om, at Los Blancos kommer ud til denne kamp med ild i øjnene og vinder forholdsvis komfortabelt over danskerkolonien. Også selvom Sergio Ramos må sidde ude med karantæne på grund af en advarsel i det omvendte opgør.

Santiago Solari er en presset mand

Værterne har udspillet samtlige chancer for at vinde det spanske mesterskab eller pokalturnering. Derfor er der kun Champions League-titlen tilbage at kæmpe for. Man kan dog også sige, at Real Madrid efterhånden har sat sig hårdt på verdens fornemmeste turnering for klubhold. De har i hvert fald vundet den i både 2016, 2017 samt 2018, og nu er det store spørgsmål så, om de skal gøre det for fjerde gang i træk. Umiddelbart kunne vi godt se det scenarie udspille sig. Også på trods af at de har haft en smule svært ved at score mål efter afskeden med Cristiano Ronaldo.

Gæsterne er derimod i fin form, da de både har spillet sig videre til den hollandske pokalfinale, mens de også har stadig muligheden for at vinde PSV af pinden og vinde mesterskabet for første gang siden 2013. Der kan dog ikke være den store tvivl om, at Ajax kommer på en rigtig svær mission, når de skal forsøge at vende et 1-2-nederlag på hjemmebane til noget brugbart. Umiddelbart kan vi ikke rigtig se dem lykkedes med den mission. Først og fremmest skal de holde buret rent, hvilket vi ikke rigtig tror på kan lade sig gøre. Derudover føler vi os heller ikke overbeviste om, at de selv kommer på måltavlen.

Et bud på en potentiel matchvinder kunne være Karim Benzema. Den franske forward har godt nok ikke scoret i et par uger, men han er kold og kynisk foran kassen, hvis han får muligheden for at få netmaskerne til at blafre.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin