Dagens fidus: De danske mestre fortsætter sejrsstimen

Kamp: FC Midtjylland – FC Nordsjælland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske mestre fra FC Midtjylland elsker simpelthen at spille mod Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland. Ulvene har rent faktisk slået tigerne tre gange i træk med en samlet målscore på 8-3. Vi ville overhovedet ikke blive overrasket, hvis den tendens fortsætter på MCH Arena i aften, når de støder sammen igen klokken 19:00. Paul Onuachu er nemlig klar til at starte inde, da hans anden advarsel mod AGF er blevet omstødt. Den tårnhøje targetman kunne sagtens score med skallen og sikre tre point til Kenneth Andersen og co.

Onuachu kommer til at gøre ondt på FCN

FCM jagter deres tredje danske mesterskab med næb og klør. Da FC København højst overraskende smed point mod Vendsyssel i Parken sidste weekend, så er der endda ikke særlig meget som skiller de to mandskaber i tabellen. Særligt deres hjemmebane i Herning har været guld værd for dem. Her har de således taget 31 ud af 33 mulige point. Det er rent faktisk kun AGF, som har formået at tage fra den jyske hede med et enkelt point efter at have spillet 0-0 med midtjyderne i sæsonpræmien. Vi har meget svært ved at se farumgenserne gøre dem kunsten efter.

FCN er blandt Superligaens dårligste udehold, da de kun har formået at skrabe sølle ti point sammen i elleve opgør på fremmed græs. Det er sådan kun de to bundhold Vejle og SønderjyskE, som de har formået at besejre, når det kommer til at spille væk fra Right to Dream Park. Selvom de er pisket til sejr for at slutte i top seks efter 26. spillerunde, så kan vi simpelthen ikke se dem få point ud af deres anstregelser. Særligt fordi deres defensiv til tider sejler, og de generelt indkasserer mange mål imod

Vi kunne sagtens se Paul Onuachu blive matchvinder med et hovedstød efter en standardsituation. Han scorede mod både AGF og AaB, og efter vores bedste overbevisning så noterer han sig for sin fjerde fuldtræffer i sine seneste tre opgør for herninggenserne.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,60 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin