Dagens fidus: Ajax Amsterdam løber ind i endnu et nederlag

Kamp: Ajax – Real Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Ajax og Real Madrid mødes på Johan Cruijff ArenA i aften klokken 21:00 i den første af to Champions League 1/8-finaler. Udeholdet er blevet gjort til forhåndsfavoritter, og det er vi enige i. Værtene har nemlig kun vundet to af deres sidste fem opgør, mens de har tabt to og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 15-12. Særligt 6-2 nederlaget til Feyenoord må siges at være en stor streg i regning for danskerkolonien fra Amsterdam.

Kongeklubben trækker det længste strå

Værterne er virkelig svære at blive kloge på i dette kalenderår. Først spillede de 4-4 med Heerenveen i Æresdivisionen. Herefter slog de samme hold 3-1 i pokalturnering. Mod Nicolai Jørgensen og Feyenoord fik de ikke et ben til jorden og tabte med tenniscifre på De Kuip i Rotterdam. Der skulle dog ikke gå længe før de selv vandt med tenniscifre. Den 2. februar blev Venlo nemlig besejret med 6-0 på eget græs. I lørdags tabte de så højst overraskende med 1-0 til Heracles på fremmed græs, og vi kunne sagtens se dem løbe ind i endnu et nederlag mod kongeklubben.

Gæsterne har virkelig fået vendt den synkende skude på det sidste. Otte sejre, en enkelt pointdeling og et nederlag er det blevet til i deres sidste ti forsøg, og der er kun seks point op til FC Barcelona på førstepladsen i La Liga. I lørdags var der ikke den store slinger i valsen, da Atlético Madrid blev besejret med 1-3 på fremmed græs. Casemiro åbnede målscoringen allerede efter et kvarters tid, og selvom Antoine Griezmann fik bragt balance i regnskabet ti minutter senere, så varede det ikke længe. Sergio Ramos gjorde det til 1-2 fra straffesparkspletten, mens Gareth Bale lukkede og slukkede i anden halvleg.

Efter vores bedste overbevisning så ender dette med en forholdsvis sikker sejr til holdet fra den spanske hovedstad. Særligt fordi både Karim Benzema og Sergio Ramos er i fin form for tiden. Franskmanden ligner det mest oplagte bud på en matchvinder.

Derfor anbefaler vi at spille på, udeholdet vinder kampen til odds 2,10 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin