Dagens fidus: De røde djævle vinder trods skadeskvaler

Kamp: Crystal Palace – Manchester United
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,35 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Crystal Palace bankede Kasper Schmeichel og Leicester City sønder og sammen med 1-4 på King Power Stadium i lørdags. Nu får de så besøg af et skadesramt Manchester United-mandskab, som formåede at få et enkelt point mod ærkerivalerne fra Liverpool hjemme på Old Trafford. Selvom Ole Gunnar Solskjær nok ikke kan benytte sig af hverken Anthony Martial, Ander Herrera, Jesse Lingard, Juan Mata, Luis Valencia eller Nemanja Matić, så tror vi alligevel, at nordmanden kan finde en måde at besejre Roy Hodgson og co. på.

Pogba kunne blive matchvinder

The Eagles gør det ganske godt for tiden. De har rent faktisk ikke prøvet at tabe siden den 19. januar. Her måtte de se sig slået med 4-3 på Anfield af The Reds. Siden den dag er det blevet til sejre over henholdsvis Tottenham, Fulham, Doncaster og The Foxes. De har også formået at spille uafgjort med både Southampton og West Ham. Der er seks point ned til Southampton på den forkerte side af nedrykningsstregen, så de behøver altså ikke at bekymre sig alt for meget om den på nuværende tidspunkt. Vi har dog svært ved at se dem fortsætte de fornemme takter mod Man Utd.

De røde djævle er således pisket til sejr, hvis de vil tilbage i top fire. Arsenal har overhalet dem i tabellen, hvilket vil sige, at der simpelthen skal sættes tre point ind på kontoen i aften. Også selvom størstedelen af deres offensive spillere sidder ude med diverse småskavanker. Ole Gunnar Solskjær kan dog stadig starte med et yderst slagkraftigt angreb bestående af Alexis Sánchez, Romelu Lukaku og Marcus Rashford, hvilket burde være mere end nok til at tage fra Selhurst Park med tre point.

Et oplagt bud på en matchvinder kunne være den flyvende franske midtbanemotor Paul Pogba. Han står noteret for fem fuldtræffere i sine sidste otte optrædener for klubben, og det er endda også blevet til to oplæg i processen. Et frækt bud kunne være at scoringen falder fra straffesparkspletten.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,35 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin