Dagens fidus: Farvel og tak til Vendsyssel i Sydbank Pokalen

Kamp: Vendsyssel – Brøndby
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vendsyssel og Brøndby støder sammen i kvartfinale af Sydbank Pokalen i aften klokken 19:00 på Nord Energi Arena i Hjørring. Hjemmeholdet har efterhånden ikke smagt sejrens sødme siden det lykkedes dem at besejre de blå-gule fra Vestegnen på Vilfort Park før vinterpausen. Udeholdet kom tilbage på sejrssporet mod Randers i søndags, da de vandt med 2-1 på eget græs. Vi hælder mest af alt til en udesejr, da Kamil Wilczek bare bliver ved med at score mål på samlebånd.

Retov fortsætter de fornemme takter

Værterne startede deres pokaleventyr med at banke Egen 1-9 på fremmed græs, og der var ikke den store tvivl om, hvem der blev kampens spiller. Emanuel Ogude scorede således intet mindre end fem gange i opgøret og var generelt fuldstændig flyvende. Næste runde skulle de op imod Hundested på udebane, og der var ingen slinger i valsen, da det blev til en 0-3 sejr. Mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park sørgede en enlig scoring af Ninos Gouriye kort før pausen sikrede en sejr på 0-1. Nu er spørgsmålet så, om de kan spille sig videre til semifinalen. Umiddelbart tror vi svaret er nej.

Gæsterne har ekspederet Hillerød ud af Sydbank Pokalen efter at have slået dem med 1-4 på fremmed græs. Herefter ventede der en udekamp mod Middelfart, og det endte med endnu en knusende sikker 1-4-sejr. Selvom de nok ikke vinder med tre mål igen i aften, kan vi dog sagtens se dem spille sig videre til semifinalen i overbevisende stil. Kamil Wilczek er tilbage fra karantæne, og han plejer som regel at få netmaskerne til at blafre. Det ville ikke overraske os, hvis han gør det igen på Nord Energi Arena i Hjørring.

Vi sætter vores lid til, at Martin Retov snupper sin anden sejr i lige så mange forsøg efter fyringen af Alexander Zorniger. Det virker nemlig til, at der er kommet en hel del mere selvtillid og tro på tingene efter den tyske træner fik sparket i sidste uge.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin