Dagens fidus: Huddersfield taber for sjette gang i streg

Kamp: Huddersfield – Wolverhampton
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Danskerklubben Huddersfield har efterhånden udspillet samtlige chancer for overlevelse i denne Premier League-sæson. De har således tabt fem opgør på stribe med en samlet målscore på 1-13. Der er efterhånden fjorten point op til den rigtige side af stregen, men det kræver mere end et mirakel at få skrabet dem sammen. Vi kan overhovedet ikke se dem få noget ud af deres anstregelser mod Wolverhampton. De har nemlig ikke prøvet at tabe siden midten af januar måned. Raúl Jiménez kunne sagtens gå hen og blive matchvinder med sin sæsonscoring nummer elleve .

Lössl bliver passeret

Værterne leder med lys og lygte efter en succesoplevelse, da de ikke har prøvet at smage sejrens sødme siden slutningen af november måned. Her formåede de at slå lige netop Wolves på Molineux Stadium med 0-2. Siden den dag er det dog blot blevet til en enkelt point, da de har tabt fjorten ud af femten mulige kampe med en samlet målscore på 6-29. Man skal altså være noget af jubeloptimist, hvis man tror på, at Philip Billing, Mathias ‘Zanka Jørgensen, Jonas Lössl og resten af The Terriers kan klare frisag.

Gæsterne er derimod i en fornem forfatning, da de er ubesejrede i deres seneste otte opgør. Her er det blevet til fem sejre og tre pointdelinger med en samlet målscore på 18-10. Særligt den mexicanske målmaskine Raúl Jiménez har set særdeles skarp ud i denne periode, da han har fået netmaskerne til at blafre intet mindre end fem gange. Derudover har han også noteret sig for et enkelt oplæg. Vi kunne sagtens se Nuno Santo og co. fortsætte deres fornemme takter på Kirklees Stadium mod bundproppen. Særligt fordi danskerklubben har særdeles svært ved at få puttet kuglen i kassen.

Efter vores bedste overbevisning så formår Huddersfield ikke at komme på måltavlen i aften. Da vi samtider regner med, at modstanderen formår at passere deres danske keeper, så smider vi en skilling efter tre point til sidste sæsons vindere af EFL Championship.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin