Dagens fidus: Wimbledon kommer ikke ud af krisen

Kamp: Sunderland – Wimbledon
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er top imod bund af den engelske Sky Bet League One, når Sunderland og Wimbledon støder sammen i dag klokken 16:00 på Stadium of Light. Hjemmeholdet er blevet gjort til store forhåndsfavoritter, og det er med ganske god grund. De har således blot tabt to gange hele sæsonen og har endnu ikke lidt et eneste nederlag på eget græs. Udeholdet er til gengæld inde i en kæmpe krise, da de er placeret på sidstepladsen i tabellen med syv point op til sikkerhed.

McGeady eller Maguire bliver matchvinder

Værterne har godt nok kun vundet en enkelt ud af deres sidste fem ligaopgør, men det gør ikke så meget, da de resterende fire allesammen er endt uafgjort. The Black Cats er altså ekstremt svære at slå, hvilket man også tydeligt kan se på deres hjemmebanestatistik. Her er det således blevet til syv sejre og seks pointdelinger med en samlet målscore på 26-12. Vi kan sagtens se dem fortsætte de fornemme takter lidt endnu. Også selvom de har solgt deres topscorer til fransk fodbold.

Gæsterne er derimod inde i en forfærdelig stime og har været det nærmest hele sæsonen. De har ikke vundet en fodboldkamp siden anden juledag, og siden da er det blevet til tre nederlag og to pointdelinger med en samlet målscore på 3-10. Der er ikke den store tvivl om, at når man både har problemer med forsvaret og angrebet, at det er meget svært ved at vinde. Samme scenarie kunne sagtens udspille sig på Stadium of Light i dag, da Wimbledon var i aktion så sent som i lørdag. Her slog de på højst overraskende manér West Ham ud af FA Cuppen med en 4-2-sejr. Selvom det var en flot sejr, så kostede den mange kræfter.

Vores bedste bud på en matchvinder må være enten Aiden McGeady eller Chris Maguire. Begge kantspillere har indtil videre noteret sig for seks fuldtræffere i Sky Bet League One. Nummer syv kunne sagtens komme mod bundproppen.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,62 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin