Officielt logo for den engelske pokalturnering FA Cup

Dagens fidus: Farvel og tak til Newport County AFC

Kamp: Newport – Middlesbrough
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Newport har problemer i den engelske Sky Bet League Two, hvor de ligger placeret midt i tabellen med 40 point. Det er dog blot blevet til sølle en sejr i deres seneste ni forsøg, hvilket må siges at være under lavpunktet. Så går det straks bedre for Middlesbrough, da de er ubesejrede i deres sidste syv kampe. Her har de vundet fire og spillet tre uafgjort med en samlet målscore på 15-6. Britt Assombalonga ligner det mest oplagte bud på en matchvinder.

Tony Pulis trækker det længste strå

Værterne har ikke særlig meget at smile over for tiden, og sådan har det rent faktisk været længe. I lørdags fik de bøllebank af Grimsby på Blundell Park i Cleethorpes. Jordan Cook gjorde det til 1-0 allerede efter et kvarters tid, og der var ikke spillet mere end en time, før han fordoblede den føring. Kort før tid scorede Mickey Demetriou selvmål, hvilket betød, at det endte med et 3-0-nederlag til Newport. For at finde deres sidste ligasejr skal vi helt tilbage til den 19. januar, hvor de slog Exeter med 1-0 på eget græs. Jamille Matt var eneste mand på måltavlen.

Gæsterne er derimod i en helt anden forfatning. Så sent som i lørdags tog de tre point mod Premier League-nedrykkerne fra West Bromwich Albion. George Saville bragte dem i front efter 17 minutter, men Jay Rodriguez bragte balance i regnskabet kort før pausen. Efter en times tid gjorde Dwight Gayle det til 2-1, men indskiftede Britt Assombalonga ville også lege med. Han fik udlignet med et kvarter tilbage, og da der resterede cirka fem minutter af opgøret, fik hans manager Tony Pulis yderligere grund til at juble. Med sin anden scoring indenfor kort tid gjorde han det til 2-3, og det betyder, at The Boro stadig ligger lunt i svinget til at slutte i top seks. Lykkedes de med en mission kan de drømme om at vende tilbage til den bedste engelske række.

Efter vores bedste overbevisning så vinder Middlesbrough dette pokalopgør, og Britt Assombalonga bliver matchvinder.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin