Officielt logo for den spanske pokalturnering Copa del Rey

Dagens fidus: Lionel Messi kommer på tavlen for tiende gang i træk

Kamp: Barcelona – Real Madrid
Fidusen: Lionel Messi scorer i kampen
Units: Fem ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Lige siden lodtrækningen til Copa del Rey-semifinalerne har vi glædet os helt vildt til at se El Clasico. Der er altid tænding og spænding fra start til slut, når Barcelona og Real Madrid støder sammen. Vi forventer meget mere af samme skuffe i aften klokken 21:00, når det går løs på Camp Nou. Den argentinske magiker Lionel Messi er tvivlsom til opgøret, men vi har på fornemmelsen, at han bliver sin skade kvit. Får vi ret i den antagelse, burde han sagtens kunne få netmaskerne til at blafre for tiende kamp i træk.

Magiske Messi gør det igen

Barça virker umulige at slå, når Lionel Messi er på holdkortet. I deres seneste ni opgør med argentineren på banen er det endt med otte sejre og en enkelt pointdeling. Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder har i øvrigt noteret sig for tolv fuldtræffere og yderligere to oplæg i denne periode. Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at sætte en stopper for den lille, vævre, argentinske troldmand, og det tror vi simpelthen ikke på, at Sergio Ramos og co. er i stand til.

Kongeklubben er ganske godt kørende med fem sejre på stribe, men vi kunne sagtens se den stime slutte på Camp Nou. Real Madrid fik nemlig bøllebank i oktober sidste år, da de mødte Barcelona. Her scorede Luis Suárez hattrick, og catalanerne tog en knusende sikker 5-1-sejr. Messi var i øvrigt skadet, så han kom ikke engang i aktion. Selvom vi ikke regner med en fire-måls-sejr igen i aften, så kan vi sagtens se Ernesto Valverde trække det længste strå mod Santiago Solari. Særligt hvis hans superstjerne når at blive klar til kamp.

Argentineren tager sig af samtlige dødbolde, hvilket vil sige, at han både kan score på frispark og/eller straffespark. Derudover kan han afslutte med begge ben både i og udenfor straffesparksfeltet. Starter han inde, får han efter vores bedste overbevisning også netmaskerne til at blafre.

Derfor er dagens fidus, at Lionel Messi scorer i kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin