Officiel hjemmebane for Serie A-klubben Cagliari

Dagens fidus: Cagliari kommer ikke ud af deres krise

Kamp: Cagliari – Atalanta
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Cagliari ligger og roder rundt i den kedelige ende af Serie A-tabellen, og de har ikke smagt sejrens sødme siden den 26. december. Her lykkedes det dem at slå Genoa på eget græs med 1-0. Atalanta finder vi derimod lige udenfor top seks, men de kan sagtens nå at komme med i det fine selskab. Særligt hvis den brandvarme colombianske angriber Duván Zapata bliver ved med at score mål på samlebånd. Han har rent faktisk scoret i sine seneste ti opgør for klubben, hvilket må siges at være yderst imponerende.

Cagliari kommer ikke ud af krisen

Værterne er virkelig inde i en skidt stime og har egentlig været det længe. Sølle en sejr er det blevet til i de sidste otte forsøg, mens de har tabt fem gange og spillet uafgjort to gange med en samlet målscore på 6-15. Der er altså store problemer i begge ender af banen, og der skal snart andre boller på suppen, hvis de vil væk fra bunden af tabellen. Umiddelbart kan vi dog ikke rigtig se dem få point mod Atalanta i aften. Også selvom de blot har tabt en enkelt Serie A-kamp på eget græs hele sæsonen.

Gæsterne rider på en bølge for tiden, og det hænger mest af alt sammen med at de har en angriber som er fyr og flamme på holdkortet. Duván Zapata har nemlig scoret 17 gange i ti kampe, og hvis han kan blive ved med at bombe løs, så kan klubben sagtens indhente AC Milan på fjerdepladsen. Der er rent faktisk kun tre point op til det forjættede land. Kan de klemme sig ind i top fire efter sæsonen, så står den på Champions League-fodbold i næste sæson. Det var der nok ikke mange som havde regnet med ville være indenfor rækkevidde, men det har alligevel vist sig at være tilfældet.

Vi tror, at Atalanta trækker det længste strå mod Cagliari på Sardegna Arena. Duván Zapata kunne sagtens få netmaskerne til at blafre igen og blive matchvinder for gud ved hvilken gang.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,90 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin