Officielt logo for Champions League

Dagens fidus: Robert Lewandowski lyner mod Liverpool

Kamp: Bayern München – Liverpool
Fidusen: Robert Lewandowski scorer i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter at have spillet 0-0 på Anfield så er der stadig masser af spænding i returopgøret mellem Bayern München og Liverpool på Allianz Arena. Umiddelbart synes vi, at denne kamp lugter langt væk af en målfest, og hvis vi får ret i den antagelse, så burde begge mandskaber komme på tavlen. Det absolut bedste bud på målscorer for tyskerne er naturligvis Robert Lewandowski. Den polske bomber har fået netmaskerne til at blafre fire gange i sine sidste to optrædener.

Lewandowski lyner

De tyske værter er kommet ind i en rigtig god stime, hvor det er blevet til seks sejre ud af syv mulige, mens det sidste opgør endte uafgjort. Derfor er de også tilbage på førstepladsen i Bundesligaen, hvor de ligger á point med Borussia Dortmund. Så sent som i lørdags vandt de med tenniscifre over Wolfsburg, og her var Robert Lewandowski selvfølgelig på pletten. Polakken gjorde det til 2-0 kort før pausen, mens han lukkede og slukkede til 6-0 med fem minutter tilbage af kampen. Vi kunne sagtens se ham være kold og kynisk foran kassen igen i aften.

De engelske gæster spiller lidt for meget uafgjort, hvilket har gjort, at de er blevet overhalet af Manchester City i Premier League. Rent faktisk er det blevet til fem pointdelinger ud af otte, mens de resterende tre er blevet vundet. De kan dog trøste sig med at uafgjort er nok til at gå videre i aften, hvis de altså kommer på tavlen. Deres mest målfarlige spiller for tiden er helt klart Sadio Mané. Den lynhurtige kantspiller har scoret otte gange i ni opgør for The Reds, så det er værd at holde et vågent øje med ham.

Umiddelbart kunne vi sagtens forestille os, at der kommer en polsk kasse eller to i aften. Særligt fordi han tager sig af samtlige forsøg fra 11-meter-pletten. og sådan et kunne de tyske mestre godt få. Specielt fordi VAR er i spil, og der bliver givet flere straffespark for hånd på bolden.

Derfor er dagens fidus, at Robert Lewandowski scorer i kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin