Merseyside derby

Dagens fidus: Overraskelsen lurer i Merseyside-derby

Kamp: Liverpool – Everton
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 2,05 hos 888sport

Følg spilforslaget hos 888sport

I aften er alles øjne rettet imod Merseyside-derbyet mellem ærkerivalerne Liverpool og Everton. Kampene mellem Liverpool-klubberne er nogle af de største i Storbritannien, og tilskuerne er garanteret smæk for skillingen.

Målfattigt Merseyside-derby

I dag står opgøret i FA Cuppens tredje runde, og det er med hjemmeholdet som favorit. FA Cuppen er dog kendt for sine overraskelser, og da derbyer som regel lever deres eget liv, kan kampen meget vel blive både tæt og spændende. Faktisk kan der meget vel ligge en overraskelse og lure her. Derfor er der også pæn værdi i et spil på, at kampen bliver målfattig.

Liverpool har været en regulær målmaskine i denne sæson, og i deres seneste 18 kampe i alle turneringer er blot tre kampe gået under 2,5 mål. Den ene af disse kampe var dog i Premier League-opgøret imod netop Everton i midten af december, hvor gæsterne lukkede Liverpool ned på Anfield Road.

Siden dengang har Everton udviklet sig en del, og det er blandt andet blevet til sejre over Newcastle United og Swansea City samt uafgjort imod Chelsea. Everton er altså ingen walkover længere, og selv Manchester United måtte kæmpe hårdt, da de gæstede Goodison Park nytårsdag.

Det er især Evertons defensiv, der har været god i den seneste måneds tid. I The Toffees seneste ti kampe i alle turneringer, har de blot lukket seks mål ind. Hele seks gange har de ydermere holdt nullet, hvilket må siges at være imponerende.

Det er derudover også værd at bemærke, at denne kamp formentlig er markant vigtigere for gæsterne end hjemmeholdet. Liverpool kæmper stadig med om medaljer i toppen af ligaen, imens de også stadig er med i Champions League. Everton derimod har næsten udspillet sine chancer i Premier League, og det er derfor kun pokalsucces, der kan redde deres sæson.

Netop på grund af Liverpools tætte kampprogram, har Jürgen Klopp også valgt at spare flere vigtige spillere. For eksempel sidder både Mohamed Salah og Philippe Coutinho.

Spil på under 2,5 mål hos 888sport