Dagens fidus: Godt odds på Barca-sejr i Copa del Rey

Kamp: Celta de Vigo – FC Barcelona
Fidusen: FC Barcelona vinder kampen
Odds: 1,90 hos Danske Spil i skrivende stund

Følg spilforslaget hos Danske Spil

Danskerklubben Celta de Vigo skal op imod FC Barcelona på hjemmebane i Copa del Rey. Det ligner på forhånd en rigtig svær opgave for Daniel Wass, Pione Sisto, Emre Mor, Andrew Hjulsager og de andre Celta Vigo-spillere, da Barca ikke har tabt en eneste kamp siden de to Super Cup-finaler mod deres ærkerivaler fra Real Madrid. Selvom Barcelona helt sikkert ikke stiller i stærkeste opstilling, så kan de sagtens vinde denne kamp alligevel.

Celta Vigo stiller i stærkeste

Danskerklubben kommer derimod med alle deres stamspillere. Det betyder, at både Daniel Wass og Pione Sisto med al sandsynlighed starter inde, mens Andrew Hjulsager og Emre Mor nok må nøjes med en plads på bænken.

Derudover har de brandvarme Iago Aspas på toppen. Han har scoret 11 mål i 16 La Liga-kampe. Det er dog ikke det mest bemærkelsesværdige. Disse 11 kasser er nemlig faldet i de sidste 9 kampe, hvilket er yderst imponerende. Faktisk scorede han også kampens første mål sidst de to klubber mødtes den 2. december på Camp Nou i en kamp som endte 2-2.

Det betyder, at Barca rigtig gerne vil revanchere sig i denne pokalkamp. Selvom Barcelona nok kommer til at bruge reservespillere såsom Lucas Digne, Aleix Vidal, Denis Suárez og André Gomes samt den tilbagevendte Ousmane Dembélé som har været ude med en skade i månedsvis, så burde der stadig være nok talent i truppen til at vinde i Celta Vigo.

Barcelona har vundet deres sidste fire kampe på stribe med en samlet målscore på 11-0. Nu har de fået hvilet benene i julepausen, så der burde være fornyet energi blandt spillerne.

Derfor er dagens fidus, at Barcelona vinder kampen til odds 1,90 hos Danske Spil.

Følg spilforslaget hos Danske Spil