Dagens fidus: Den gamle dame cruiser videre i Cagliari

Kamp: Cagliari – Juventus
Fidusen: Juventus vinder første halvleg
Odds: 1,80 hos bet365 i skrivende stund

Følg spilforslaget hos bet365

Topholdet Juventus tager en tur til Stadio Sant’Elia for at møde bundholdet Cagliari. Det ligner på forhånd en stensikker udesejr til de italienske mestre mod et kriseramt mandskab som kun har vundet en ud af deres sidste syv opgør. Den gamle dame her derimod vundet deres sidste fem kampe i streg.

Krise i Cagliari

Samtidig med at de blot har vundet en ud af deres sidste syv opgør, så er Cagliari heller ikke særlig stærke på hjemmebane. Sidst de vandt en hjemmekamp er over to måneder siden. Det var nærmere bestemt den 5. november, hvor det blev til en 2-1-sejr over Verona som ligger under nedrykningsstregen. Alt i alt har de vundet tre, spillet en uafgjort og tabt fem gange på Stadio Sant’Elia, hvilket må siges at være skuffende.

Juventus på udebane er en helt anden historie. De har således vundet syv, spillet en uafgjort og tabt en kamp på fremmed græs i denne sæson. Derudover scorer de næsten tre mål i snit på udebane, hvilket er ekstremt imponerende, når man tænker på, at det er et bedre scoringssnit end de har hjemme på Juventus Stadium i Torino.

Det ligner derfor på forhånd en stensikker sejr til den gamle dame mod Cagliari, men der er ikke særlig god værdi i at oddse på et 2-tal. Der er derimod fin værdi i, at Juventus fører, når dommeren fløjter til pausen. Det belønnes i skrivende stund med odds 1,80 hos bet365, hvilket er mere end godkendt. De italienske mestre har nemlig været foran ved pausen i deres sidste fem opgør mod henholdsvis Torino (2-0), Verona (1-3), AS Roma (1-0), Genoa (2-0) og Bologna (0-3).

Derfor er dagens fidus, at Juventus vinder første halvleg til odds 1,80 hos bet365. Husk at oddset kan ændre sig markant inden kampstart.

Følg spilforslaget hos bet365