Dagens fidus: Lyon løber ind i deres første CL-nederlag denne sæson

Kamp: Lyon – Barcelona
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Lyon og Barcelona gik ubesejret igennem deres respektive Champions League-grupper, men der er vist ikke den store tvivl om, at franskmændene var langt mindre overbevisende end catalanerne. Hjemmeholdet vandt således blot et enkelt opgør, mens de resterende fem allesammen endte uden vinder. Udeholdet tog derimod fire sejre og spillede to uafgjort, mens der blev scoret intet mindre end femten gange i processen. Den lille, vævre, argentinske troldmand Lionel Messi noterede sig for seks af fuldtræfferene. Han kunne godt garne igen i dag.

Farvel og tak til Lyon

Værterne startede gruppespillet ud med en fantastisk flot sejr over de engelske mestre fra Manchester City på Etihad Stadium. Herefter spillede de 2-2 med Shakhtar Donetsk på eget græs. Den efterfølgende kamp var virkelig målrigt, da de spillede 3-3 med Hoffenheim i Tyskland. I det omvendte opgør mod tyskerne endte det 2-2, hvilket blev fulgt op af en endnu en pointdeling. Denne gang var det 2-2 med Manchester City. Sidst men ikke mindst spillede de 1-1 med Shakhtar på udebane den 12. december og sluttede med otte point på andenplads af Gruppe F.

Gæsterne bankede PSV med 4-0 på Camp Nou i deres første gruppespilskamp. Derefter gik turen til London og Wembley Stadium, hvor Tottenham Hotspur blev besejret med 2-4. Mod Inter på eget græs var der heller ingen slinger i valsen, da de vandt ganske komfortabelt med 2-0. På Stadio Giuseppe Meazza var de for første gang en smule i problemer, da en sen scoring af Mauri Icardi gjorde, at de måtte nøjedes med et enkelt point i Italien. Det omvendte opgør mod PSV var en smule mere spændende, da Barça kom bagud, men alligevel endte med at vinde 1-2. Hjemme mod Spurs var Lucas Moura på pletten i slutningen af kampen, hvilket betød, at de to mandskaber spillede 1-1.

Vi kan simpelthen ikke se det franske hjemmehold få et brugbart mod det catalanske udehold. Lionel Messi virker som det mest oplagte bud på en eventuel matchvinder. Måske scorer han endda på et direkte frispark!

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin