Officielt logo for Champions League

Dagens fidus: Sergio Agüero garner på ny mod Schalke

Kamp: Manchester City – Schalke 04
Fidusen: Sergio Agüero scorer i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 1,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Manchester City og Schalke 04 spillede et yderst underholdende opgør på Veltins Arena i Gelsenkirchen den 20. februar. Sergio Agüero bragte englænderne foran efter tyve minutters tid, men to straffespark fra Nabil Bentaleb før dommeren fløjtede til halvleg sørgede for en tysk pauseføring. I anden halvleg blev Nicolas Otamendi så udvist, men The Citizens var slet ikke færdige med at imponere. Leroy Sane og Raheem Sterling kom nemlig begge to på tavlen, og så kunne Pep Gurdiola og co. tage hjem til England med en 2-3-sejr.

El Kun kommer på tavlen igen

Man City har længe kæmpet en hård kamp med Liverpool om at vinde det engelske mesterskab, og nu ligner det så, at de er ved at trække det længste strå. The Reds har spillet alt for meget uafgjort, hvilket betyder, at de blåklædte spillere har fået slået et lille hul til dem. Derudover burde det også være en smal sag at gå videre til Champions League-kvartfinalerne efter at have scoret hele tre gange i Tyskland. Umiddelbart kunne vi godt se dem få netmaskerne til at blafre et par gange igen i aften. Deres argentinske angriber Sergio Agüero ligner det absolut bedste bud på en målscorer i vores optik.

Schalke er inde i en elendig stime, da de har tabt fem ud af deres seneste seks kampe med en samlet målscore på 5-17. For at finde deres sidste sejr skal vi helt tilbage til den 6. februar. Her lykkedes det dem at slå Düsseldorf med 4-1 i DFB Pokalen. Vi kan simpelthen ikke se dem holde stand mod de engelske mestre i aften. Særligt fordi de må undvære en hel del stamspillere på grund af skader.

El Kun har scoret ti gange i lige så mange optrædener for Pep Guardiola. Hvis han får lov til at starte inde i aften, så kan vi sagtens se ham notere sig for sin fuldtræffer nummer elleve. Måske det endda bliver fra straffesparkspletten hvor han har vist sig at være sikkerheden selv.

Derfor er dagens fidus, at Sergio Agüero scorer i kampen til odds 1,55.

Følg spilforslaget hos bwin