Officiel hjemmebane for Ligue 2-klubben Le Havre

Dagens fidus: Valenciennes løber ind i endnu et nederlag til Le Havre

Kamp: Le Havre – Valenciennes
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Fem ud af fem

Odds: 1,57 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Valenciennes skal på en rigtig svært mission, når turen går til Stade Océane i aften klokken 19:00 for at møde Le Havre. Udeholdet har således ikke vundet på fremmed græs siden august måned, mens de har desperat brug for point for at komme længere væk fra den faretruende nedrykningsstreg i den franske Ligue 2. Vi har dog på fornemmelsen, at de løber ind i endnu et nederlag på udebane, da hjemmeholdet er i forrygende form på eget græs med tre sejre ud af fire mulige.

Le Havre er vant til at vinde over Valenciennes på Stade Océane

Værternes seneste hjemmebanenederlag ligger helt tilbage til den 5. oktober. Her måtte de se sig slået med 2-3 af AS Béziers. De kom ellers foran med 1-0 relativt hurtigt i denne kamp, men endte altså alligevel med at tabe. Siden da har de dog slået både RC Lens, Troyes AC, FC Sochaux-Montbéliard, LB Châteauroux og Nîmes Olympique, mens det er blevet til en pointdeling med AJ Auxerre. Der er altså ikke den store tvivl om, at de gør det rigtig godt foran deres trofaste fans på Stade Océane. Vi kan simpelthen ikke forestille os, at den stime skulle stoppe i aften.

Gæsterne er således i en forfærdelig forfatning. Deres seneste otte opgør på udebane i ligaen er endt med intet mindre end seks nederlag, mens de har spillet uafgjort og vundet en enkelt gang. Ikke siden starten af august måned har de smagt sejrens sødme væk fra deres eget stadion. Det ville bestemt ikke undre os, hvis de løber ind i endnu et smertefuldt nederlag i dag. Le Havre har nemlig historisk set et rigtig godt tag på Valenciennes.

Seks gange har disse to mandskaber mødt hinanden på Stade Océane. Her er det endt med fem sejre hjemmesejre og en enkelt uafgjort. Umiddelbart har vi meget svært ved at se udeholdet få point ud af deres anstrengelser, da deres defensiv er rystende usikker samtidig med at offensiven ikke skyder med skarpt.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,57 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin