Officiel hjemmebane for Ligue 2-klubben Red Star

Dagens fidus: Red Star-nedturen fortsætter mod Lens

Kamp: Red Star – Lens
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Red Star og Lens støder sammen på Stade Pierre Brisson klokken 20:45 i den franske Ligue 2, og der kan ikke være den store tvivl om, hvorfor udeholdet er blevet udråbt til forhåndsfavoritter. Hjemmeholdet er nemlig i forfærdelig form, da de ligger placeret på en delt sidsteplads med sølle tretten point i nitten kampe. Både deres defensiv og offensiv ser svag ud. Det er rent faktisk blot blevet til fjorten scoringer, mens de har lukket intet mindre end 32 ind i den anden ende.

Lens har vundet 4 ud af 5 mod Red Star

Værterne har kursen direkte sat imod en nedrykning, da de har hele syv point op til den 17. plads som betyder redning. Når man tænkler på, at halvdelen af sæsonen allerede er færdigspillet, så skal der virkelig til at ske ting og sager, hvis de også vil spille i den næstbedste franske række til næste sæson. Det skal dog siges, at hvis man slutter på 18. pladsen i Ligue 2, sikrer man sig to playoff-kampe om overlevelse, hvilket nok må siges at være målet for Red Star i denne skandaløse sæson.

Gæsterne må siges at være en hel del bedre kørende. Også selvom det blot er blevet til en enkelt ligasejr i fem forsøg. De er således placeret på den femteplads, som giver adgang til playoff-opgør om en oprykning til den bedste franske fodboldrække. Der er to point op til Lorient på fjerdepladsen. Paris FC har et enkelt point mere på tredjepladsen. Med en sejr i aften kan de altså hoppe op i top tre, hvilket vil være ideelt for dem. Med andre ord vil de altså kæmpe til blodet sprøjter for tre point på Stade Pierre Brisson.

Disse to mandskaber har mødt hinanden fem gange alt i alt. Her er det endt med fire sejre til Lens samt en enkelt pointdeling. Vi forventer mere af samme skuffe i aften. Vores bedste bud på en potentiel matchvinder er Yannick Gomis. Han har godt nok ikke scoret siden den 30. november, men har også døjet en hel del med en masse småskavanker.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin