Dagens fidus: Guingamp kommer ikke ud af krisen

Kamp: Guingamp – Rennes
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Guingamp har ikke gang i en særlig god sæson. De er således placeret på sidstepladsen i den franske Ligue 1 og har hele syv point op til 17. pladsen og sikkerhed. Som om det ikke var slemt nok, så har de endda også den mest ineffektive offensiv samt den dårligste defensiv i ligaen. Derfor kan vi heller ikke rigtig forestille os, at de skulle få point ud af deres anstrengelser i aften på Stade du Roudourou. Deres modstander Rennes har nemlig vundet fire på stribe uden at lukke et eneste mål ind i processen.

Guingamp er i kæmpe krise

Værterne skal virkelig til at tage sig sammen, hvis de ikke vil spille i den næstbedste franske række til næste sæson. Når man kun har hentet sølle elleve ud af 57 mulige point, så må man virkelig sige, at der bestemt er rigtig meget plads til forbedringer. Rent faktisk har bundproppen valgt at hente svenske Johan Larsson ind på en fri transfer fra Brøndby IF. Han startede da også inde på højre back i lørdags. Her tabte de med 0-1 til topholdet Saint-Étienne på en enlig scoring af Wahbi Khazri efter ni minutter.

Gæsterne må siges at være flyvende for tiden. Det er rent faktisk snart 400 spilminutter siden, at de indkasserede en scoring. Deres betondefensiv har de brugt til at bygge et solidt fundament med fire sejre på stribe over henholdsvis Lyon, Dijon, Nîmes og Nantes. Disse tolv point har været med til at sende dem op på syvendepladsen, hvor de ligger á point med både Nice og Strasbourg. Hvis de kan snuppe femte sejr i streg mod bundproppen, så vil de avancere yderligere og kravle op på en flot femteplads. For at skulle spille Europa League-kvalifikation efter sæsonen, skal der en fjerdeplads til. Hvis de kan blive ved med at vinde og holde buret rent, så er det bestemt ikke et utænkeligt mål.

Det er ikke særlig nemt at pege på en matchvinder i dette opgør. Vi har dog på fornemmelsen, at værterne ikke får kuglen i kassen. Gæsterne burde derimod lave en enkelt pind eller to.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,55 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin