Dagens fidus: Tottenham tager fra Craven Cottage med tre point

Kamp: Fulham – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Fulham har indtil videre ikke haft meget held ved at fyre Slaviša Jokanović og ansætte Claudio Ranieri i stedet for. De ligger således stadig under stregen, og der er fem point op til sikkerhed i skrivende stund. Som om det ikke var slemt nok, så har deres defensiv også set ekstremt usikker ud igennem længere tid. Selvom Tottenham må undvære deres målmaskine Harry Kane, så kan vi sagtens se dem tage fra Craven Cottage med en sejr og tre point. Særligt fordi de skal tilbage på sporet efter 0-1-nederlaget til Manchester United.

Måske vi får en dansk matchvinder

Værterne har blot scoret tyve mål i 22 opgør. Der er derimod gået intet mindre end 49 ind i den anden ende. Det betyder, at de har den dårligste defensiv i Premier League, hvilket er hovedårsagen til, at de ligger isoleret under den faretruende nedrykningsstreg. Hvis ikke der snart sker ting og sager med forsvaret, så kommer de med statsgaranti til at rykke direkte ned i EFL Championshop efter deres flotte oprykning i sidste sæson. Deres serbiske striker Aleksandar Mitrović er manden med målene, da han har fået netmaskerne til at blafre otte gange i ligaen. Derudover har han endda også noteret sig for to oplæg. Han har altså været involveret i halvdelen af alle deres scoringer.

Gæsterne må klare sig uden deres engelske goalgetter de næste par måneder, hvilket må siges at være et stort tab for dem. De har dog stadig Fernando Llorente som kan spille på toppen. Selvom han ikke har samme stjernestatus som Harry Kane må det siges at være et okay alternativ. Vi har på fornemmelsen, at Spurs sagtens kan banke bundproppen uden deres målsluger, da der er nok kvalitet og talent i truppen til at tage tre point.

Et frækt bud på en matchvinder kunne være Christian Eriksen. Han kommer med stor sandsynlighed til at tage et par frispark i løbet af opgøret, og man skal heller ikke glemme, at han kan sparke med begge ben. Kunne eventuelt også tage straffespark i fraværet af Harry Kane.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin