Dagens fidus: Det ligner en Valencia-sejr på ferieøen

Kamp: Las Palmas – Valencia
Fidusen: 2
Odds: 1,82 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Det er top imod bund, når Las Palmas hjemme på Estadio Gran Canaria tager imod Valencia. Hjemmeholdet har ikke vundet en kamp i halvanden måneds tid. Udeholdet har vundet deres sidste fire kampe på stribe. Det lugter derfor langt væk af en udesejr på ferieøen.

Elendige Las Palmas

Las Palmas har haft en fuldstændig forfærdelig sæson indtil videre. De ligger allersidst i La Liga, og er det hold som har lukket flest mål ind af alle (46 styk). De har faktisk kun fået point i fem kampe, da det er blevet til tre sejre, to uafgjorte og 14 nederlag i 19 kampe. Sammen med Málaga ligner de et stensikkert bud på en nedrykker, når sæsonen slutter, og det er svært at forestille sig, at de får point mod Valencia, selvom de spiller hjemme på Estadio Gran Canaria. De har nemlig tabt fire ud af deres sidste fem opgør, og det er kun blevet til et enkelt point i den periode på grund af en 2-2-kamp med Espanyol.

Valencia derimod har haft en rigtig god sæson. De ligger på tredjepladsen i ligaen med 40 point efter 12 sejre, fire uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 40-19. De har faktisk scoret næstflest mål af samtlige mandskaber i La Liga. Kun Barcelona på førstepladsen har scoret flere mål end dem (51 styk). Det må siges at være dybt imponerende ovenpå deres sidste sæson, hvor de endte på en skuffende 12. plads. I deres sidste fem kampe har de vundet fire og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 11-4, og den stime tror vi sagtens kan forsætte lidt endnu. Specielt mod elendige Las Palmas, som ikke har vundet siden den 3. december.

Derfor er dagens fidus, at Valencia vinder kampen til odds 1,82 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet