Dagens fidus: Napoli napper endnu en sejr i Serie A

Kamp: Atalanta – Napoli
Fidusen: 2
Odds: 2,06 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Topholdet i Serie A skal en tur til Stadio Atleti Azzurri d’Italia for at møde Andreas Cornelius og Atalanta. Napoli har vundet deres sidste fire ligakampe på stribe. Det burde også være en overkommelig opgave at gøre det til fem sejre i streg, selvom hjemmeholdet har haft en fin sæson og pt. ligger på en delt sjetteplads i ligaen.

Den bedste defensiv i Serie A

Ikke nok med at napolitanerne fører ligaen, så har de også lukket færrest mål ind af samtlige mandskaber. Der er således kun blevet scoret 13 gange imod dem i 20 kampe. Til sammenligning har Atalanta lukket dobbelt så mange mål ind, da de har indkasseret 26 kasser i lige så mange kampe. Det kan man da også se i tabellen, hvor Napoli kun har tabt en enkelt kamp, mens Atalanta har lidt seks nederlag indtil videre.

Napolitanerne er faktisk også det bedste udehold i Serie A, da de har vundet ni kampe og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 22-7. Deres eneste uafgjorte opgør på udebane var en målløs kamp med Chievo den 5. november. Siden da er det blevet til tre sejre i træk med en samlet målscore 5-1, så det er ikke noget problem for Napoli at spille på fremmed græs. Det burde det heller ikke være i aften, når de træder ind på Stadio Atleti Azzurri d’Italia.

Det bliver en stor opgave for hjemmeholdet at sætte en stopper for både Marek Hamšík, José Callejon, Lorenzo Insigne og Dries Mertens, og den tror vi ikke på, at Atalanta er i stand til at løfte. Derudover er der rigtig fin værdi i at oddse på en udesejr til førerholdet i Serie A.

Derfor er dagens fidus, at Napoli vinder kampen til odds 2,06 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet