Dagens fidus: Derby County får tre point mod Bristol City

Kamp: Derby – Bristol City
Fidusen: 1
Odds: 2,12 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Kriseramte Bristol City skal en tur til Pride Park Stadium for at møde Derby. Hjemmeholdet har ikke tabt i over en måned, mens udeholdet har tabt deres fem kampe i streg, så der er ingen tvivl om, hvor favoritværdigheden ligger. Historisk set har The Rams det også godt på hjemmebane mod The Robins.

Bristol burde være bange

Ikke nok med at Bristol City har tabt deres sidste fem kampe i træk, så er Pride Park Stadium ikke ligefrem deres yndlingssted at spille. De har nemlig kun vundet en enkelt gang på udebane mod Derby, og det var den 30. april 2011. Det er altså snart syv år siden, at de prøvede at vinde på Park Pride. I de resterende seks udekampe mod Derby er det blevet til fem nederlag og et uafgjort opgør med en samlet målscore på 15-7 i Derbys favør.

Man skal heller ikke glemme at mægtige Manchester City venter allerede på tirsdag i Carabao Cuppen. Den første af de to semifinaler endte med en 2-1-sejr til The Citizens, da Sergio Agüero headede sejrsmålet i kassen dybt inde i overtiden. Det er derfor ikke sikkert, at The Robins stiller i allerstærkeste opstilling mod The Rams i aften.

Når vi ser på de to holds nuværende form, deres indbyrdes opgør og deres kampprogram er konklusionen klar og tydelig. Det ligner på forhånd en sejr til hjemmeholdet, og det er der rigtig god værdi i at spille på. Bookmakerne forventer nemlig en tæt kamp, og det kan også godt være, at det bliver tilfældet. Uanset om det bliver tæt eller ej, så tror vi på, at Derby trækker sig sejrrigt ud af duellen med Bristol City.

Derfor er dagens fidus, at Derby vinder kampen til odds 2,12 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet