Dagens fidus: Eden Hazard bliver matchvinder på Broen

Kamp: Chelsea – Tottenham
Fidusen: Eden Hazard scorer i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Chelsea og Tottenham mødes i aften klokken 20:45 på Stamford Bridge i et drabeligt London-derby. Vinderen af denne kamp sikrer sig en plads i Carabao Cup-finalen, og når man tænker på, at Spurs er hårdt ramt af skader, så kunne det sagtens være, at de sætter deres 1-0-føring over styr. Særligt hvis Eden Hazard finder sit tårnhøje topniveau frem. Det har vi lidt på fornemmelsen kommer til at ske. Også selvom han ikke har været på måltavlen siden anden juledag.

Hazard skal tilbage på sporet

Eden Hazard har ikke fået den bedste start på det nye kalenderår, da han blot står noteret for et enkelt oplæg i fem opgør. Det kom i 2-1-sejren på eget græs over Newcastle den 12. januar. Særligt i 2-0-nederlaget til Arsenal på Emirates Stadium i søndags lignede den belgiske verdensstjerne en skygge af sig selv. Det skal dog siges, at der ikke var en eneste Blues-spiller i offensiven som spillede særligt godt. Sølle ét skud på mål fik de noteret sig for i løbet af 90 minutter plus det løse. Langt fra godkendt når man tænker på, hvor vigtig den kamp var i forhold til at slutte i top fire og derved kvalificere sig til Champions League-gruppespillet.

Tottenham må undvære Harry Kane, Dele Alli og Son Heung-min, hvilket må siges at være store tab. Derfor regner vi også med, at det bliver Chelsea med mest boldbesiddelse på Stamford Bridge. Særligt fordi at de skal have vendt et 1-0-nederlag på Wembley til noget brugbart. Deres offensiven omdrejningspunkt er naturligvis Eden Hazard, og nærmest alle deres angreb går igennem belgieren. Derudover er det vigtigt at huske på, han kommer til at sparke straffespark, hvis The Blues skulle få sådan et.

Efter vores bedste overbevisning så ender Maurizio Sarri og co. med at trække det længste strå i dette opgør. Skulle vi få ret i den antagelse, så burde matchvinderen også blive deres belgiske verdensstjerne. Særligt fordi han gerne vil revanchere sig efter den horrible indsats mod The Gunners i weekenden.

Derfor er dagens fidus, at Eden Hazard scorer i kampen til odds 2,10 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin