Dagens fidus: Juventus cruiser videre i Coppa Italia

Kamp: Juventus vs. Torino
Fidusen: Juventus vinder første halvleg
Odds: 1,87 hos Danske Spil i skrivende stund

Følg spilforslaget hos Danske Spil

Der er dømt lokalbrag i den italienske pokalturnering, når Juventus på hjemmebane tager imod Torino. Hjemmeholdet er kæmpe favoritter hos bookmakerne, og det er der god grund til. De har nemlig været i forrygende form det seneste stykke tid, hvor det er blevet til syv sejre og en enkelt uafgjort i deres sidste otte kampe med en samlet målscore på 15-1.

Tandløse Torino

Udeholdet derimod er en helt anden historie. Torino har kun vundet en ud af deres sidste fire kampe, og det var mod et reservespækket Roma-hold i pokalen. Derudover er det blevet til et 1-3-nederlag mod Napoli på hjemmebane, 2-2 med oprykkerne fra SPAL på udebane og 0-0 med Genoa på hjemmebane. Cheftræner Siniša Mihajlović har derfor snart brug for en sejr. Den kommer dog næppe på udebane mod de italienske mestre fra Juventus.

Den gamle dame har ikke tabt en eneste kamp på hjemmebane siden den 14. oktober, hvor Lazio rejste tilbage til Rom med en 1-2-sejr i bagagen. Siden da er det blevet til seks sejre og to uafgjorte med en samlet målscore på 14-3. Der skal altså noget ekstraordinært til for at slå Juventus på eget græs, og det tror vi ikke umiddelbart, at Torino er i stand til. Selvom den gamle dame kommer til at rotere i deres startopstilling, så burde der være nok talent i truppen til at sende Torino ud i pokalmørket.

I de sidste fire kampe Juventus har spillet, har de været foran i pausen. Det tror vi også på, at de er i aften mod Torino, selvom de ikke stiller med alle deres stærkeste spillere.

Derfor er dagens fidus, at Juventus vinder første halvleg til odds 1,83 hos Danske Spil.

Følg spilforslaget hos Danske Spil