Officiel hjemmebane for La Liga-klubben SD Huesca

Dagens fidus: Huesca bliver sat på plads af Atlético

Kamp: Huesca – Atlético Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fem ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der kan ikke være den store tvivl om, at Huesca er i store problemer og har været det nærmest hele sæsonen. Efter nitten kampe har de  nemlig kun formået at skrabe sølle elleve point sammen. Dem har de fået via to sejre, fem uafgjorte og tolv nederlag med en samlet målscore på 17-36. Hvis der ikke snart kommer andre boller på suppen, må de med stor sandsynlighed tage den tunge tur ned i den næstbedste række. I aften kommer Atlético Madrid en tur forbi Estadio El Alcoraz. Denne kamp lugter efter vores bedste overbevisning langt væk af en udesejr.

Bundproppen taber på ny

Værterne mangler i den grad en målsluger, da deres topscorere er Cucho Hernández og Alejandro Gallar Falguera med tre fuldtræffere og en enkelt assist hver. Da de samtidig har den dårligste defensiv i ligaen, så begynder der at tegne sig et billede af et mandskab med meget store problemer i begge ender af banen. Derfor er det da også naturligt nok, at de ligger isoleret på sidstepladsen i La Liga med en målscore på -19.

Gæsterne må siges at være en hel del bedre kørende end deres modstander. Også selvom de højst overraskende blev slået ud af Copa del Rey i onsdags. Her spillede de 3-3 med Girona på eget græs. Seydou Doumbia blev deres bøddel med sit mål til allersidst i dette pokalopgør. Derfor kan de fokusere fuldt ud på den hjemlige liga, hvor de kæmper en hård kamp med FC Barcelona om mesterskabet. Holdet fra hovedstaden har seks point op til catalanerne på førstepladsen. De er altså pisket til sejr i aften.

Et godt bud på en potentiel matchvinder må simpelthen være Antoine Griezmann. Han har således scoret i intet mindre end seks kampe på stribe. Der kan ikke være den store tvivl om, at den franske forward er i sit livs form. Vi sætter vores lid til, at han scorer for syvende gang i streg og sikrer sejren til Diego Simeone og Los Rojiblancos.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin