Officiel hjemmebane for Bundesliga-klubben Hoffenheim

Dagens fidus: Hoffenheim må se sig slået af de tyske mestre

Kamp: Hoffenheim – Bayern München
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fem ud af fem

Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i den tyske Bundesliga, når Hoffenheim byder Bayern München op til dans på Rhein-Neckar-Arena. Hjemmeholdet har spillet uafgjort seks gange i streg, mens udeholdet står noteret for lutter sejre i december måned. Derfor kan der heller ikke være den store tvivl om, at de tyske mestre må betegnes som forhåndsfavoritter i denne kamp. Vi tror, at de lever op til deres favoritværdighed og rejser fra Sinsheim med endnu en sejr og tre point mere til samlingen. Robert Lewandowski kunne godt gå hen og blive matchvinder.

Bayern skal holde trit i Dortmund

Værterne har haft mere end svært ved både at vinde og tabe det sidste lange stykke tid. Deres seneste seks opgør i ligaen er således allesammen endt uafgjort, og det er problematisk, hvis de gerne vil følge med de øvrige top seks-kandidater. Først spillede de 3-3 med Herta. Derefter blev det så til 1-1 med Schalke, hvilket blev fulgt op af en 2-2-kamp med Wolfsburg. Inden vinterpausen blev det så til yderligere tre pointdelinger. Denne gang var det henholdsvis 0-0 med Mönchengladbach samt 1-1 med både Bremen og Mainz. Der skal snart nogle andre boller på suppen, hvis de vil kvalificere sig til et europæisk gruppespil i næste sæson, men det sker dog næppe i aften.

Gæsterne er nemlig inde i en ganske god sejrsstime. Rent faktisk har du vundet fem på stribe og kun lukket et enkelt mål ind i processen. Defensiven er altså yderst stabil, og når man samtidig har en målsluger som Robert Lewandowski på toppen, så er det virkelig svært at smide point. Umiddelbart kunne vi sagtens se den brandvarme polske angriber få netmaskerne til at blafre i aften. Måske endda også mere end én gang. Da vi samtidig har svært ved at forestille os, Hoffenheim får kuglen forbi Manuel Neuer i kassen, så smider vi vores skillinger efter tre point til de tyske mestre. Også selvom Bayern München har tabt deres sidste to opgør på lige netop Rhein-Neckar-Arena.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,60 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin