Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens fidus: FCK kører Vendsyssel over i Parken

Kamp: FC København – Vendsyssel
Fidusen: Hjemmeholdet vinder første halvleg
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,53 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC København har vundet deres sidste seks kampe på stribe, og der er blevet scoret intet mindre end 22 mål i processen. Den brandvarme kantspiller Robert Skov har noteret sig hele tolv af disse scoringer. Umiddelbart kunne vi sagtens se Ståle Solbakkens spillere fortsætte deres solide sejrsstime mod et kriseramt mandskab fra Vendsyssel. Hjørringenserne har endnu ikke fået point i foråret, og vi har meget svært ved at se dem bryde denne negative spiral i Parken. Særligt fordi at de har store problemer med at få netmaskerne til at blafre.

Skov skyder med skarpt

Værterne kan fokusere fuldt ud på at vinde det danske mesterskab. De er således både ude af Sydbank Pokalen samt Europa League. Alt andet end guld vil da også være en gedigen skuffelse ovenpå sidste sæsons fjerdeplads. Holdet fra hovedstaden kæmper en hård kamp med FC Midtjylland i toppen af tabellen, og der er simpelthen ikke råd til at smide et eneste point før mesterskabsslutspillet bliver sparket i gang om en måneds tid. Efter vores bedste overbevisning så burde løverne bide fra sig i løbet af de første 45 minutter og få kuglen i kassen mindst én gang.

Gæsterne startede fornuftigt nok på CASA Arena mod AC Horsens for en uges tid siden, men det hjalp lige lidt. Jón Dagur Thorsteinsson blev nemlig præsenteret for sit andet gule kort allerede efter 34 minutter, og så var der lang vej hjem for Jens Berthel Askous mandskab. De holdt stand til pausen, men faldt fuldstændig fra hinanden i anden halvleg og endte med at tabe 3-0. Der er dog kæmpestor kvalitetsforsel på Bo Henriksens og Ståle Solbakkens tropper, hvilket man også tydeligt vil kunne se i dette opgør.

Efter vores bedste overbevisning så burde der være tale om en stensikker hjemmesejr. Robert Skov ligner det bedste bud på en eventuel matchvinder, da han tager sig af samtlige frispark og derudover også skal sparke et eventuelt straffespark. Vendsyssel har i øvrigt ligaens næstdårligste defensiv, da de har indkasseret intet mindre end 36 scoringer imod. Det er kun bundproppen Hobro som har formået at gøre det dårligere.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder første halvleg til odds 1,53 hos bwin.