Dagens fidus: Celta Vigo byder Real Betis op til dans på Balaídos

Kamp: Celta Vigo – Real Betis
Fidusen: Begge hold scorer
Odds: 1,57 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt danskerduel i La Liga, når Celta Vigo tager imod Real Betis på hjemmebane. Hjemmeholdet har Pione Sisto, Daniel Wass, Andrew Hjulsager og Emre Mor på holdkortet, mens udeholdet har Riza Durmisi som deres førstevalg på venstrebacken. Der er altså massevis af muligheder for at se en masse danskere i aktion på Balaídos i aften. Mon ikke Åge Hariede også følger med for at se hvem der skal med til VM i Rusland?

Smæk for skillingen

Det er som regel altid underholdende, når Celta Vigo og Real Betis mødes. Der har således været 36 gule kort, 14 mål og to røde kort i de sidste fem indbyrdes opgør mellem de to mandskaber, så man får altså smæk for skillingen, hvis man skal se kampen i aften. Vi vil da også anbefale, at man tænder for Eurosport 2 i aften klokken 21:00, da der udover en del danskere i startopstillingerne også med stor sandsynlighed vil komme et par mål, en del kort og generelt god underholdning for pengene.

Celta Vigo har vundet tre ud af deres sidste fem ligakampe med en samlet målscore på 8-5. Udover de tre sejre er det blevet til en enkelt uafgjort og et enkelt nederlag. Real Betis har også vundet tre ud af deres sidste fem opgør med en samlet målscore på 10-12. De to resterende kampe er blevet tabt til henholdsvis FC Barcelona (0-5) og Athletic Bilbao (0-2). Der har altså været godt med mål i de to mandskabers kampe det sidste stykke tid, og det lugter også lidt af en målrig match i aften. Begge hold har scoret i fire ud af deres sidste fem indbyrdes opgør, og det tror vi på sker igen.

Derfor er dagens fidus, at begge hold scorer i kampen til odds 1,57 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin