Dagens fidus: Superligaen vender tilbage med en målfattig match

Kamp: AGF – Esbjerg
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det har været en rigtig lang og kold vinterpause, men nu er den langt om længe forbi. I aften klokken 19:00 støder AGF og Esbjerg sammen på Ceres Park & Arena i Smilets By, og vi tror, at det bliver et ekstremt tæt opgør med få mål. Begge mandskaber har således forholdsvis stabile defensiver, mens de også har svært ved at få gang i målscoringen. Hjemmeholdet har kun lavet 22 mål, mens der er gået 25 ind i den anden ende. Udeholdet står noteret for 26 scoringer og lige så mange indkasserede mål.

Ikke mange mål i Smilets By

Værterne har igennem hele sæsonen kæmpet en hård kamp for at slutte i top seks efter 26 spillerunder, men det er ikke nemt, når man spiller uafgjort i nærmest halvdelen af alle sine opgør. Fem sejre, ni pointdelinger og seks nederlag står de noteret for, og der er fire point op til det forjættede land. David Nielsen har med al sandsynlighed fortalt sine spillere, at han forventer en solid defensiv indsats i aften. Umiddelbart kunne vi godt se dem lykkedes med den mission i de første 45 minutter.

Gæsterne har overrasket mangt og mange i denne sæson med deres gode præstationer og topplacering. Rent faktisk ligger du lunt i svinget til at slutte blandt de seks bedste mandskaber og derved kvalificere sig til mesterskabsslutspillet samt undgå nedrykning. Indtil videre er det blevet til otte sejre, fem uafgjorte og syv nederlag, og hvis de kan tage yderligere tre point i aften vil de ryge helt op på tredejpladsen foran Brøndby. Yderst imponerende når man tænker på, at de er oprykkere og solgte deres største stjerneskud Anders Dreyer til Brighton & Hove Albion før sæsonen.

Efter vores bedste overbevisning kommer der ikke nogen mål i første halvleg. Både AGF og Esbjerg vil fokusere på defensiven, mens begge mandskaber også mangler en målmaskine. Særligt århusianerne har haft ekstremt svært ved at få netmaskerne til at blafre i denne sæson. Deres topscorer er Jakob Ankersen med fem fuldtræffere, men han har ikke været på tavlen siden slutningen af oktober måned.

Derfor er dagens fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin