Jyske Bank Boxen i Herning set udefra

Dagens fidus: Endnu en dansk magtdemonstration ved VM i håndbold

Kamp: Danmark – Norge
Fidusen: Hjemmeholdet vinder første halvleg
Units: Fem ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Danmark bliver bare ved med at vinde ved VM i herrehåndbold, og selvom der var en smule slinger i valsen mod Østrig i tirsdags, så endte de danske drenge alligevel med en snuppe en forholdsvis sikker sejr på 28-17. Det var fjerde sejr på stribe, hvilket vil sige, at vi allerede er videre til mellemrunden, men for at stå med de bedste kort på hånden, skal vi slå Norge i aften. Derved går vi nemlig videre med maksimumpoint samt en masse selvtillid og tro på tingene.

Vi tror på dansk pauseføring

Danmark har ikke haft nogle nævneværdige problemer med at slå Chile, Tunesien, Saudi Arabien og østrigerne indtil videre. Der var godt nok en mindre krise i tirsdags, da det blot blev til tre danske scoringer i det første kvarters tid, men når man scorer 25 gange i de sidste 45 minutter, så gør det ikke særlig meget. Særligt Magnus Landin og Rasmus Lauge var fyr og flamme, da de fik netmaskerne til at blafre seks gange hver. De stod altså for næsten halvdelen af alle de danske mål mod Østrig. Mikkel Hansen var den næstmest scorende dansker med fire fuldtræffere.

Norge står også noteret for otte point efter fire kampe, da de har vundet stort over tuneserne, saudiaraberne, østrigerne og chilenerne. Der er dog ikke den store tvivl om, hvorfor de danske drenge er forhåndsfavoritter i aften. De har således et rigtig godt tag på nordmændene. Fire sejre ud af seks mulige er det blevet til, mens et enkelt opgør er blevet tabt og det sidste endte 25-25. Vi kunne sagtens se, at det bliver mere af samme skuffe i aften. Særligt fordi Mikkel Hansen og co. spiller på hjemmebane i Jyske Bank Boxen.

Danskerne kom elendigt ud til opgøret i tirsdags, og det tror vi simpelthen ikke på kommer til at ske to gange i træk. Når dommeren fløjter efter de første 30 minutter, så burde de rød-hvide spillere føre med mindst et par mål.

Derfor anbefaler vi at spille på, hjemmeholdet vinder første halvleg til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin