Logoet for Sky Bet League 1

Dagens fidus: Wycombe får bøllebank af Black Cats

Kamp: Wycombe – Sunderland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver, som støder sammen på Adams Park, når Wycombe byder Sunderland op til dans i dag klokken 16:00. Hjemmeholdet har således tabt fire på stribe og har indkasseret hele ti mål i processen. Udeholdet har derimod snuppet tre sejre i træk og særligt deres offensiv har set knivskarp ud af. Derfor regner vi da også med, at denne kamp ender med en udesejr. Måske endda med en afgørende scoring fra den nordirske kulthelt Will Grigg.

McGeady og Grigg er flyvende for tiden

Værterne er faldet helt ned på en 12. plads i Sky Bet League One efter deres elendige stime. Derfor kan de efterhånden godt opgive at slutte i top seks og derved spille playoff-opgør om oprykning til EFL Championship. De har vundet elleve, spillet ti uafgjort og tabt fjorten med en samlet målscore på 44-52, så de er ikke rigtig til at blive kloge på. Vi føler os dog alligevel rimelig overbeviste om, at de ikke formår at snuppe et eneste point mod The Black Cats.

Gæsterne kører nemlig med klatten, da de kun har tabt to ligakampe denne sæson. Derudover er det blevet til atten sejre samt fjorten pointdelinger med en samlet målscore på 61-32. Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at slå dem, og det tror vi simpelthen ikke, at Wycombe er i stand. Rent faktisk har vi mere end svært ved at forestille os, at de overhovedet kommer til at give dem nævneværdig modstand. Særligt Aiden McGeady og Will Grigg ser skarpe ud for tiden og kunne godt blive udslagsgivende eller kampafgørende i dag. Førstnævnte har allerede noteret sig for ti fuldtræffere i ligaen, mens sidstnævnte har scoret to gange i sine sidste fire optrædener for klubben.

Dette opgør lugter efter vores bedste overbevisning langt væk af en sejr til Sunderland. Den burde endda også blive på mere end ét mål, men vi vælger alligevel at spille den sikkert og smider en pæn skilling efter det rene to-tal.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,10 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin