Officielt logo for den franske pokalturnering Coupe de France

Dagens fidus: Lyon lister sig videre i Coupe de France

Kamp: Guingamp – Lyon
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Guingamp har gjort det ganske godt i begge de to franske pokalturneringer, men i Ligue 1 lugter det langt væk af nedrykning. De er således placeret på sidstepladsen, og der er fire point op til Caen på den anden side af stregen. Derfor ville det overhovedet ikke undre os, hvis de nedprioriterer dette Coupe de France-opgør mod Lyon. Gæsterne kommer endda med tonsvis af selvtillid og tro på tingene efter deres yderst imponerende 2-1-sejr over de franske mestre fra Paris Saint-Germain i søndags.

Fekir kunne godt afgøre det fra pletten

Værterne er rent faktisk inde i en god stime, da deres seneste ti kampe er endt med syv sejre og tre nederlag. Det hører dog med til historien, at langt størstedelen af disse sejre stammer fra Coupe de La Ligue og Coupe de France. Vi skal heller ikke mere end et par uger tilbage for at finde et opgør, hvor de tabte med intet mindre end 9-0 til PSG. Den tidligere Brøndby-back Johan Larsson og resten af Guingamp-spillerne kommer ud tvivl på en svær mission for at sikre sig avancement i aften. Også selvom de spiller hjemme på Stade du Roudourou.

Gæsterne buldrer bare derudaf med fire sejre på stribe. Først slog de Saint-Étienne med 1-2 på fremmed græs. Herefter blev det til en 0-2-sejr over Amiens i pokalen. Den blev fulgt op af en 0-1-sejr over samme hold i ligaen. Som skrevet før slog de topholdet for fem dage siden med 2-1 hjemme på Parc Olympique Lyonnais i et brag af en kamp. Umiddelbart kunne vi sagtens se dem snuppe deres femte sejr på stribe mod bundproppen. Særligt fordi at både Nabil Fekir og Moussa Dembélé ser skarpe ud. De kom begge på tavlen i søndags, og det ville ikke undre os, hvis de gør det igen i aften.

I vores optik så ender det her med en smal sejr til udeholdet på et mål af en af de to førnævnte spillere. Nabil Fekir virker mest oplagt, da han kommer til at sparke et eventuelt straffespark.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,67 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin