Dagens fidus: Getafe løber med sejren mod Málaga

Kamp: Getafe – Málaga
Fidusen: 1
Odds: 1,77 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Málaga er inde i en kæmpe krise, og nu skal de en tur til Coliseum Alfonso Pérez for at møde Getafe. Det ligner på forhånd en rigtig svær opgave, da Getafe har været rigtig stærke på hjemmebane i denne sæson, og Málaga har været miserable på udebane. Derudover har Málaga det historisk set ekstremt svært mod Getafe på udebane.

Miserable Málaga

Igennem nærmest hele sæsonen har Málaga lignet et stensikkert bud på en nedrykker til Segunda División. De har således kun hentet 11 point i 18 kampe indtil videre, og der er kun blevet scoret 13 mål i processen. Ikke nok med det så er otte ud af de 11 point hentet på hjemmebane. Det er ensbetydende med, at de blot har vundet en enkelt ud af ni kampe på fremmed græs. De resterende otte er blevet tabt. Derudover har de faktisk kun scoret fire gange i ni udekampe, hvilket må siges at være langt fra godkendt. Der er altså ikke meget som peger på, at deres mildest talt elendige stime bliver vendt i dette opgør, og da slet ikke når man kigger på Getafes hjemmebanestatistik.

Hjemme på Coliseum Alfonso Pérez har Getafe nemlig vundet fire ud af deres sidste fem kampe. Den sidste kampe endte 0-0 mod Eibar. De  har slået henholdsvis Las Palmas (2-0), Valencia (1-0), Alavés (4-1) og Real Sociedad (2-1). Faktisk er de det syvendebedste hjemmehold i La Liga med fem sejre, en enkelt uafgjort og tre nederlag med en samlet målscore på 15-7. Det burde derfor være  en overkommelig opgave at sende Málaga hjem uden point. Særligt når man ser på deres indbyrdes opgør. De sidste fire opgør mellem Getafe og Málaga på Coliseum Alfonso Pérez er nemlig endt med en 1-0-sejr til hjemmeholdet.

Derfor er dagens fidus, at Getafe vinder kampen til odds 1,77 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet