Dagens fidus: Sørgelige Sunderland får walisiske stryg

Kamp: Cardiff City – Sunderland
Fidusen: 1
Odds: 1,75 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Sørgelige Sunderland skal en tur til Wales for at møde Cardiff Cify i aften. The Black Cats har været horrible hele sæsonen, og de ligger på nuværende tidspunkt allersidst i EFL Championship med 22 point efter 26 kampe og en målscore på 29-43. The Bluebirds har godt nok tabt deres sidste fire kampe på stribe, men ligger stadig nummer tre i ligaen med 37 point og en målscore på 36-25.

Sørgelige Sunderland

Siden Big Sam smuttede fra Sunderland, så har de været i store problemer. Ansættelsen af David Moyes resultererede i en nedrykning fra Premier League i sidste sæson. Derefter smuttede skotten fra klubben, og de ansatte Simon Grayson fra Preston North End, men han er allerede blevet fyret igen. Den tidligere Wales-landstræner Chris Coleman har overtaget cheftrænerposten, men der er stadig slet ikke kommet styr på den synkende Sunderland-skude. Faktisk er det kun blevet til fire sejre i 26 kampe, hvilket må siges at være ekstremt skuffende for en klub af Sunderlands størrelse.

Derudover er der massevis af utilfredse spillere i truppen. Lamine Koné ville allerede gerne sælges sidste sommer, men valgte i stedet at forlænge sin kontrakt. Det har han nok fortrudt siden, og han har da heller ikke fået særlig meget spilletid det sidste stykke tid. Didier Ndong blev købt ind for 20 millioner euro for halvandet år siden, men han er heller ikke tilfreds med at være bundprop i Championship. Der er altså rigtig meget utilfredshed i truppen. Det er heller ikke ligefrem noget som gør det nemmere at vinde fodboldkampe. Der er altså rigtig meget som tyder på, at The Black Cats taber igen-igen, når de skal op imod The Bluebirds i aften.

Derfor er dagens fidus, at Cardiff City vinder kampen til odds 1,75 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet