Dagens fidus: Dansk sejr i nordisk derby

Kamp: Sverige – Danmark
Fidusen: 2
Odds: 2,75 hos Danske Spil

Følg spilforslaget hos Danske Spil

Der er dømt nordisk duel, når det svenske og det danske ligalandshold møder hinanden i Abu Dhabi. Det ligner på forhånd en ekstrem tæt kamp, hvor der er mange Superliga-spillere som får muligheden for at vise sig frem for deres respektive landstrænere. Svenskerne har allerede offentliggjort deres startopstilling. Vi må derimod vente spændt på den danske start 11.

Dansk dominans

Selvom bookmakerne forudser en meget lige kamp, så synes vi stadig, at der er bedst værdi i at spille på en dansk sejr. Nærmest hele ligalandsholdet består af Superliga-spillere. Derfor er der også en god indbyrdes forståelse på holdet. Der er blandt andet hele fem spillere fra FC Midtjylland. Selvom de nok ikke starter inde allesammen, så burde Rasmus Nissen Kristensen og Mikkel Duelund være i stand til at skabe store problemer for det svenske forsvar.

Den svenske startopstilling ser således ud (4-4-2): Jacob Rinne – Johan Larsson, Sotirios Papagiannopoulos, Jacob Une Larsson, Rasmus Lindkvist – Ken Sema, Jesper Karlström, Oscar Lewicki, Kerim Mrabti – Kalle Holmberg, David Moberg Karlsson.

Den danske startopstilling kommer nok først omkring en time inden kampstart. Der er dog tilpas meget talent i den danske trup til at hive sejren i land. Det bliver uden tvivl ikke nogen nem opgave, men Åge Hareides udvalgte burde være stålsatte på at slå svenskere og vise sig frem for den danske landstræner i processen.

Det blev da også kun til 1-1, da det svenske ligahold spillede 1-1 med Estland i søndags. Henri Anier bragte esterne i front efter 58 minutter, men Kalle Holmberg fik udlignet for svenskerne efter 79 minutter. Det var ikke ligefrem et imponerende resultat, og det er blandt andet grunden til, at vi tror på dansk dominans i aften.

Derfor er dagens fidus, at Danmark vinder kampen til odds 2,75 hos Danske Spil.

Følg spilforslaget hos Danske Spil