Dagens fidus: Antoine Griezmann genfinder sin målnæse

Kamp: Real Sociedad – Atlético Madrid
Fidusen: Antoine Griezmann scorer i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Real Sociedad og Atlético Madrid er ganske godt kørende i La Liga. Det burde altså blive et interessant og spændende opgør mellem disse to mandskaber på Estadio Anoeta i aften klokken 18:30. Baskerne har ikke tabt en eneste gang siden midten af december måned, og de har ikke lukket et eneste mål ind siden den 2. februar. Holdet fra hovedstaden har vundet tre i træk med en samlet målscore på 5-0. Vi tror mest af alt på en fransk scoring i aften, og det kunne godt gå hen og sikre Diego Simeone tre tiltrængte point i toppen af tabellen.

Griezmann finder målnæsen frem

Værterne er kravlet helt op på ottendepladsen i La Liga efter en flot stime af ubesejrede kampe. De har slået Real Madrid, Espanyol, Athletic Bilbao og Leganes, mens det er blevet til uafgjorte opgør med Rayo Vallecano, Huesca, Valencia samt Girona. Selvom der er masser af selvtillid og tro på tingene i deres trup for tiden, så kan vi simpelthen ikke se dem holde stand mod Antoine Griezmann.

Gæsterne har udover andenpladsen i tabellen også sikret sig et godt udgangspunkt inden returkampen mod Juventus i Champions League 1/8-finalerne. De vandt således med 2-0 hjemme på Wanda Metropolitano på scoringer af José María Giménez og Diego Godin.  Der er dog ikke den store tvivl om, at de er pisket til sejr i aften, hvis ikke Barcelona skal udbygge deres hul eller Real Madrid skal hale ind på dem. Hvis den mission skal lykkedes, er der ikke den store tvivl om, at deres franske verdensstjerne skal finde sin målnæse og sit tryllestøv frem. Han har godt nok ikke garnet siden 16. februar, men han er altid kold og kynisk foran kassen.

Når man tænker på begge hold er gode defensivt, så bliver der nok ikke tale om nogen regulær målfest. Efter vores bedste overbevisning slutter det opgør med en saml sejr til holdet fra hovedstaden. Umiddelbart kunne vi sagtens se en franskmand afgøre slaget. Måske det endda bliver fra straffesparkspletten.

Derfor er dagens fidus, at Antoine Griezmann scorer i kampen til odds 2,40 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin