Officiel hjemmebane for La Liga-klubben Eibar

Dagens fidus: Ingen vinder på Estadio Municipal de Ipurua

Kamp: Eibar – Villarreal
Fidusen: Kampen ender uafgjort
Units: Fem ud af fem
Odds: 3,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Eibar har spillet uafgjort tre gange i træk med henholdsvis Levante, Valencia og Real Betis. Villarreal har spillet 2-2 med Huesca og Real Madrid i deres seneste to opgør. Derfor synes vi også, at det lugter en smule af kryds på Estadio Municipal de Ipurua, når netop disse to mandskaber skal mødes klokken 12:00. Santi Cazorla leverede to scoringer for den gule ubåd mod kongeklubben i torsdags. Derfor er det en god idé at holde et vågent øje med ham, da han er brandvarm for tiden. Den lille spanier kunne godt få netmaskerne til at blafre igen i dag.

Der bliver ikke fundet en vinder

Værterne leder med lys og lygte efter en succesoplevelse, da de ikke har prøvet at vinde en fodboldkamp siden den 24. november. Her sørgede scoringer fra Gonzalo Escalante, Sergi Enrich og Enrique García Martínez for en højst overraskende 3-0-sejr over ingen andre end Real Madrid. De trofaste fans på Estadio Municipal de Ipurua har dog ikke haft meget at glæde sig over siden da. Her er det således blevet til tre pointdelinger og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 6-7. Deres topscorer er Charles med seks fuldtræffere i ligaen. Han var dog ikke med i 1-1-opgøret mod Real Betis før vinterpausen.

Gæsterne er i en lidt værre situation end deres modstander. De ligger nemlig faretruende tæt på nedrykningsstregen, og der skal meget snart sættes nogle flere point ind på kontoen, hvis de gerne vil væk fra den. Efter to gange 2-2 med henholdsvis bundproppen Huesca og kongeklubben, så er de kommet op på 17. pladsen, men de er á point med både Rayo Vallecano og Athletic Club. Der er dog en smule grund til optimisme. Det ligner nemlig, at den tidligere Arsenal-spiller Santi Cazorla endelig er kommet tilbage på sporet efter et årelangt skadeshelvede. To mål og fire assists står han noteret for indtil videre, hvilket må siges at være godkendt for den 34-årige spanske kreatør.

Vi kan ikke pege på en vinder af dette opgør, og vi kunne sagtens se det enten 1-1 eller 2-2.

Derfor er dagens fidus, at kampen ender uafgjort til odds 3,50 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin