Officiel hjemmebane for La Liga-klubben SD Huesca

Dagens fidus: Damián Musto bliver præsenteret for endnu en advarsel

Kamp: SD Huesca – Real Betis
Fidusen: Damián Musto får et kort
Units: Én ud af fem

Odds: 2,30 hos bwin

Følg fidusen hos bwin

SD Huseca ligger isoleret i bunden af La Liga-tabellen med blot otte point. Rent faktisk er det kun lykkedes dem at vinde en enkelt ud af deres 17 kampe i denne sæson. Det var den 19. august mod Eibar på udebane, hvor det endte med en 1-2-sejr til bundproppen. Derudover er det blevet til fem pointdelinger og intet mindre end elleve nederlag med en samlet målscore på 15-34. De leder altså med lys og lygte efter en succesoplevelse.

Damián Musto går til stålet

Når man ikke har vundet en eneste fodboldkamp i månedsvis, så er der naturligvis ikke særlig meget selvtillid og tro på tingene i truppen. Intet mindre end tretten gange har de måtte forlade banen som tabere, hvis man tæller Copa del Rey med, så der er i sandhed ikke meget at smile over i Huesca for tiden. Noget af den frustation kan man også se på antallet af gule og røde kort, som de modtager, da det er blevet til 52 af slagsen indtil videre. Ham der får suverænt flest advarsler er Damián Musto som enten spiller på den defensive eller centrale midtbane.

Otte ostemadder i tretten ligaopgør taler sit eget tydelige sprog, og det ville bestemt ikke undre os, hvis han indkasserer nummer ni i aften. Særligt ikke når man tænker på, at der er ikke en nogen karantænefare at spekulere på for ham. Han kan altså give den gas fra start til slut og behøver ikke sidde i skammekrogen, hvis han ender med at få sit navn skrevet ned i dommerens lille sorte bog. Det taler helt sikkert for, at han kommer i karambolage med Ricardo de Burgos Bengoechea.

Seks af de otte ostemadder er endda blevet modtaget i de sidste otte kampe, så der er slet ikke tvivl om, at han er glad for at gå til stolet lige pt. Vi forventer meget mere af samme skuffe i aften på Estadio El Alcoraz.

Derfor er dagens fidus, at Damián Musto får et kort til odds 2,30 hos bwin.

Følg fidusen hos bwin