Officielt logo for den engelske pokalturnering FA Cup

Dagens fidus: Wolves ryger ud af FA Cuppen mod Liverpool

Kamp: Wolves – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fem ud af fem

Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er ikke mere end et par uger siden, at Wolves og Liverpool mødtes i Premier League på Molineux Stadium. Dengang scorede Mohamed Salah allerede efter tyve minutters tid, mens Virgik van Dijk lukkede og slukkede efter omkring 70 minutter. Selvom der er et tale om et FA Cup-opgør i aften mellem disse to mandskaber på samme stadion, så kunne vi sagtens se et lignende scenarie udspille sig. Også selvom Jürgen Klopp skulle spare sin egyptiske bomber og hollandske forsvarskrumtap.

Divock Origi kunne blive matchvinder

Værterne har gjort det ganske fornuftigt i den bedste engelske række siden de vandt EFL Championship i suveræn stil sidste sæson. Otte sejre, fem pointdelinger og otte nederlag er det blevet til indtil videre med en samlet målscore på 23-25. Det er nok til en delt ottendeplads, da de ligger á point med Watford. Særligt deres spanske lejesvend Raul Jimenez har været en fornøjelse at følge, da han virkelig har vist sig at være en bomstærk boksspiller. Seks mål og fire oplæg har han noteret sig for i Premier League indtil videre.

Gæsterne er på jagt efter deres første engelske mesterskab i snart tre årtier, og selvom de måtte sig slået af Manchester City på Etihad Stadium med 2-1 i torsdags, så har de stadig et hul ned til The Citizens på fire point. Når man løber ind i et sjældent nederlag, er det ekstremt vigtigt at komme tilbage på sejrssporet med det samme. Derfor tror vi også, at Jürgen Klopp vil stille med en stærk startopstilling i håbet om, at hans spillere kan spille sig sikkert videre til næste runde af verdens ældste pokalturnering. Også selvom han har nedprioriteret netop FA Cuppen et par gange før og er blevet straffet for det.

Et frækt bud på en matchvinder kunne være Divock Origi, hvis han da får lov til at starte inde for en sjældens gang skyld. Indtil videre har han kun fået 83 spilminutter, men han har både scoret og assisteret på den korte tid. Målet kom hjemme på Anfield mod Everton, mens oplægget var i et opgør mod Burnley på Turf Moor.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,15 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin